Esperanza Spalding: η τραγουδίστρια που κατατρόπωσε τον Bieber

Esperanza Spalding: η τραγουδίστρια που κατατρόπωσε τον Bieber

Και βρέθηκε αντιμέτωπη με τις εμμονικές -και κακόγουστες- θαυμάστριές του.

Αφροαμερικάνα, Ουαλή και Ισπανίδα, ταλαντούχα και ανερχόμενη, όμορφη και νικήτρια του φετινού βραβείου Grammy στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη φέτος. Κάπως έτσι μπορούμε να σας περιγράψουμε με λίγα λόγια την Esperanza Spalding που σε λίγο καιρό, είμαστε σίγουροι πως δε θα χρειάζονται πολλά λόγια να συνοδεύσουν το όνομά της μια που θα είναι αναγνωρίσιμο από όλους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια της jazz κέρδισε -ευτυχώς- το βραβείο Grammy μέσα από τα χέρια του ανήλικου performer και υπέστη -δυστυχώς- την οργή των παθιασμένων fans του που αντέδρασαν με έναν όχι και τόσο κομψό και classy. Μπήκαν στη wikipedia σελίδα της και άλλαξαν το όνομά της σε Esperanza Bieber Quesadilla Spalding (όχι και τόσο εμπνευσμένο) συμπληρώνοντας στο βιογραφικό της: «ο Justin Bieber το δικαιούται, πήγαινε να πεθάνεις σε μια τρύπα. Ποια διάολο είσαι εσύ τέλοσπάντων;».

Η σελίδα της επανήλθε σύντομα στην σωστή της μορφή από την ομάδα της wikipedia, οι εκατομμύρια 12χρονες θαυμάστριες του ανήλικου τραγουδιστή έμειναν με τα δάκρυα απογοήτευσης και την ανάγκη να κάνουν μαθήματα όχι μόνο συμπεριφοράς αλλά και αισθητικής. Έστω, δημιουργικότερης έκφρασης μίσους.