Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα

Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα

Που μόλις έληξε (και επίσημα)

O Johnny γελά πονηρά και ξέρει καλά γιατί. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και γόης του Hollywood, ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό του. Ύστερα από μία θυελλώδη και πολυτάραχη ερωτική ζωή που εκτός από αμέτρητες non-celebrities περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα όπως: Jennifer Grey, Winona Ryder,Juliette Lewis, Ellen Barkin, Kate Moss, Sherilyn Fenn, σταματά για 14 χρόνια στο ορόσημο Vanessa Paradis, το οποίο ύστερα από φήμες σχεδόν ένα χρόνο πριν που ήθελαν τον Johnny να βγαίνει με την Ashley Olsen, γκρεμίζεται φέτος μπροστά στο όνομα της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία Rum Diaries, Amber Heard.

Εδώ και μήνες, τα δημοσιεύματα ήθελαν Vanessa Paradis και Johnny Depp να χωρίζουν, με το ζευγάρι να βγαίνει και να το αρνείται κατηγορηματικά. Μάλιστα η Paradis, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Παριζιάνικο Le Grand Journal, είχε βγει και είχε δηλώσει πως με τον Depp δεν χωρίζει, πως όλη αυτή η ιστορία κάνει κακό στα παιδιά της, και πως τον θαυμάζει πολύ. Ανέφερε πως έχει βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούει πως χωρίζει κάθε χειμώνα και παντρεύεται κρυφά κάθε καλοκαίρι, πως διανύει τη 12η εγκυμοσύνη της και τα συν αυτώ! Είπε πως προτιμά να επικεντρωθεί στην νέα της ταινία Cafe de Flore, και στο μεγάλωμα των παιδιών της. Το ίδιο είχε υποστηρίξει και ο Johnny Depp. Τελικά, για ακόμα μια φορά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Aς θυμηθούμε όμως πώς ξεκίνησε το μεγάλο ειδύλλιο εν συντομία! Ο 48χρονος Depp και η 39χρονη Paradis, γνωρίστηκαν σε ξενοδοχείο του Παρισιού το καλοκαίρι του 1998, μετά τον χωρισμό του ηθοποιού με την Kate Moss. Ένα χρόνο αργότερα(1999) γεννήθηκε η κόρη τους, η 13χρονη σήμερα Lily-Rose Melody, και το 2002 ο γιός τους, ο 9χρονος John 'Jack' Christopher. Οι δυό τους δεν παντρέυτηκαν ποτέ μεταξύ τους καθώς δήλωναν πως «Δεν αρκεί κάποιος να σου πει εντάξει τώρα είστε παντρεμένοι, αλλά η πραγματική δέσμευση γράφεται στην καρδιά και το μαυλό σου». Και οι δύο ήταν αραββωνιασμένοι ο μεν με την Winona RyderLenny Kravitz.

Το 2007, η οικογένεια περνά δύσκολες ώρες λόγω μόλυνσης που κετέβαλε τον οργανισμό της μικρής Lily-Rose, με κίνδυνο να χάσει τα νεφρά και ίσως τη ζωή της. Η μικρή νοσηλεύεται στο Great Ormond Street Children's Hospital, ανακάμπτει και ο διάσημος σταρ δωρίζει στο νοσοκομείο $1,000,000.

Το Φεβρουάριο του 2008, το ζευγάρι κάνει την τελευταία κοινή του εμφάνιση στην απονομή των Όσκαρ. Τα ίχνη του χάνονται ανάμεσα στις επαύλεις τους σε Παρίσι, Λος Άντζελες, το νησί τους στις Μπαχάμες και τη βίλα τους στο Σεν Τροπέ. Η πραγματικά τελευταία κοινή τους δημόσια εμφάνιση όμως ήρθε το 2010, στο πάρτυ του οίκου Chanel Party στα πλαίσια του Φεστιβάλ Καννών. Έκτοτε έκαστος εμφανίζεται ολομόναχος με τον Depp να σπάει τις ατομικές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Dark Shadows δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά του και όπως φαίνεται νέο του αμόρε bisexual Amber Heard. Λέτε να της άλλαξε γνώμη;

Ακόμη ένα paparazzi ρεπορτάζ που απαθανάτιζε την νεαρή ηθοποιό να μπαίνει στο ιδιωτικό τζετ του Depp για μίνι ταξιδάκι στο Λας Βέγκας, άναψε φωτιές. Τι κι αν το (πρώην) ζευγάρι έσπευδε να διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα, να ορκίζεται αιώνια αγάπη και να δηλώνει αμοιβαίο θαυμασμό και σεβασμό, βροχή τα tabloids να αναιρούν το μύθο της απόλυτης ευτυχίας και να που είχαν δίκιο. Πάνω που όλοι πιστέψαμε πως όλα είναι ψέμματα και καθησυχαστήκαμε- ήρθε το δελτίο τύπου από τον εκπρόσωπο του ζεύγους αναφέροντας πως: «Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis, δίνουν τέλος στη σχέση τους επίσημα. Το ζευγάρι χωρίζει φιλικά. Σεβαστείτε την προσωπική ζωή τους και ιδίως των παιδιών τους».

Αυτό ήταν λοιπόν... άλλο ένα ευτυχισμένο ζευγάρι της show biz, μας τελείωσε!