Οι πιο hot bikini εμφανίσεις της Kim Kardashian!

Οι πιο hot bikini εμφανίσεις της Kim Kardashian!

Juicy κι όποιος αντέξει

H ζουμερή διεθνής πια τηλεπερσόνα, Kim kardashian ακολουθείται διαρκώς από μία ή και περισσότερες κάμερες. Όταν είσαι πρωταγωνίστρια σε ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι της Αμερικανικής τηλεόρασης, πρέπει να προσέχεις πως εμφανίζεσαι. Δε λέμε, ο paparazzi φακός έχει καταφέρει άπειρες φορές να απαθανατίσει την Kim χωρίς μακιγιάζ και ρετούς, ενώ εκείνη φαίνεται να μην ενοχλείται. Πάντως, αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της στην παραλία όπου βρίσκεται τις περισσότερες ώρες τη μέρα, μάλλον δεν θέλει να την βλέπουμε χωρίς τόνους μακιγιάζ και ειδικά τα γυαλιά της.

Μπορεί το δέρμα της και η φρασκάδα του προσώπου της να μην απαιτούν το λεγόμενο «στοκάρισμα», όμως εκείνη θέλει όλο το πακέτο: make up, concealer, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν ή λιπ-γκλος, μάσκαρα, βαμμένα φρύδια και φυσικά ψεύτικες βλεφαρίδες. Φυσική εμφάνιση πάιρνετε δώρο μία στις 30 full extra επισκέψεις! Αυτό που μας δημιουργεί απορίες είναι πώς καταφέρνει και κάνει βουτιές, κολυμπάει, βρέχει κεφάλι, παίζει στα νερά κλπ με τα πανάκριβα γυαλιά ηλίου της! Είναι ένα καλό ερώτημα.

Η αλήθεια να λέγεται πάντως, παρότι δεν έχει το κλασικό σώμα των τοπ- μόντελς, έρχεται στις πρώτες θέσεις των ανδρικών προτιμήσεων. Όσο για τα μαγιό της; Φυσικά ανήκουν στο δικό της label και είναι σχεδιασμένα να κολακεύουν κορίτσια με καμπύλες!

Απολαύστε την!

Διαβάστε ακόμα:

Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»

Διάσημη διεθνής celebrity αποκαλύπτει πως χρωστά την επιτυχία της σε ένα βίντεο πορνό!

H Kim τηγανίζει αυγά... γυμνή!