Star από κούνια: Όταν το star quality φαίνεται από νωρίς

Γωγώ Φούντα
Star από κούνια: Όταν το star quality φαίνεται από νωρίς

Δείτε μεγάλους star στα πρώτα τους βήματα...

Μπορεί εμείς οι κοινοί θνητοί να αποφασίζουμε στα 25 και κάποιοι στα 30 με τι τελικά θα ασχοληθούμε στη ζωή μας, κάποιοι από τους μεγαλύτερους όμως star, ήξεραν ήδη από τη νηπιακή τους ηλικία «τι θα γίνονταν άμα μεγαλώσουν»! Με αφορμή λοιπόν το video του πιτσιρίκου Ryan Gosling να τραγουδά σε reality show που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ψάξαμε και βρήκαμε παγκοσμίου φήμης star οι οποίοι έδειξαν από πολύ νωρίς ότι αργότερα θα απασχολήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Britney Spears: Η πριγκίπισσα της pop εμφανίστηκε σε κοινό πρώτη φορά μόλις στα τρία της ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο παιδικό show Mickey Mouse Club. Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είχε αποφασίσει από πολύ μικρή ηλικία τι θα γινόταν στη ζωή της.

Justin Timberlake: Από πολύ μικρή ηλικία ο μικρούλης Justin φαινόταν ότι θα γινόταν huge star. Μάλιστα είχε συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ταλέντων στους οποίους έβγαινε συνήθως νικητής κάνοντας συλλογή βραβείων.

Κaty Perry: Η ανατρεπτική τραγουδίστρια, αποκάλυψε σε συνέντευξή της το 2009, ότι η μαμά της την έσερνε σε διαγωνισμούς ήδη από τα δύο της, χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να κερδίσει κάποιο βραβείο. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι για ένα παιδί το να έρχεται δεύτερο είναι πολύ σκληρό.

Beyonce: Μόλις στα επτά της η κορυφαία τραγουδίστρια ερμήνευσε σε κοινό το «Imagine» και όπως ήταν αναμενόμενο μάγεψε τους πάντες με την υπέροχη φωνή της.

Justin Bieber: Ένα video του 12χρονου τότε Bieber το οποίο και κατά τύχη είδε ο Usher στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μία πετυχημένη καριέρα, κάνοντας σήμερα το νεαρό τραγουδιστή το μεγαλύτερο είδωλο της νεολαίας.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς ήταν οι μεγαλύτεροι star παιδιά

Γιατί «στράβωσε» ο Justin;