Kate Upton: σέξυ φωτογράφιση με μαγιό για την Ισπανική Vogue

Kate Upton: σέξυ φωτογράφιση με μαγιό για την Ισπανική Vogue

Η σέξυ φωτογράφιση του γνωστού top model για το τεύχος Ιουλίου της Vogue Ισπανίας

Όταν γεννιόταν πριν 20 χρόνια στο St. Joseph, κάπου στο Michigan, το όμορφο ξανθό κοριτσάκι με το όνομα Kate Upton, κανείς δεν φανταζόταν σίγουρα πως θα γινόταν ένα από τα γνωστότερα, σέξυ, top model στον κόσμο, πριν καλά καλά ενηλικιωθεί.
Ιδανικά, ενώ μεγάλωνε στο Melbourne της Florida, να φιλοδοξούσε να γίνει μια ακόμη ζουμερή cheerleader της ομάδας Football της τοπικής κολλεγιακής ομάδας.

Και όμως, στην χώρα του Αμερικάνικου Ονείρου, όλα είναι εφικτά. Το γεμάτο καμπύλες, σφιχτό κορμί της, σμιλεμένο από χρόνια ιππασίας (υπήρξε βραβευμένη αθλήτρια μέχρι και την εφηβεία της) τράβηξε την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων στα ΜΜΕ. Έτσι, μέσα στο 2011 και μετά από μια συμπαθητική τριετή καριέρα σαν μοντέλο, με highlight την καμπάνια της Guess του 2010, εμφανίστηκε στο θρυλικό Sports Illustrated's Swimsuit edition. Και εγένετο Star!

Μέσα σε ένα χρόνο μετατράπηκε σε ακριβοπληρωμένο μοντέλο για μεγάλους Οίκους, όπως η Victoria's Secret και φωτογραφίζεται για τα κορυφαία περιοδικά Μόδας του κόσμου.

Εμείς ανακαλύψαμε την "ολόφρεσκη" φωτογράφισή της, με μαγιό, για το τεύχος Ιουλίου της Ισπανικής Vogue και σας την παρουσιάζουμε.