Kate Beckinsale: Πώς έφτιαξε τέτοιο σώμα, αν και μισεί τα γυμναστήρια;

Kate Beckinsale: Πώς έφτιαξε τέτοιο σώμα, αν και μισεί τα γυμναστήρια;

Η 39χρονη σέξι star περιγράφει την εμπειρίας από το γυμναστήριο.

Η σέξι Kate Beckinsale , ένα μόλις χρόνο πριν κλείσει τα 40 είναι στην καλύτερη της φόρμα και πιο γυμνασμένη από ποτέ. Πώς τα κατάφερε όμως να φτιάξει αυτό το σώμα ένα κορίτσι που σιχαίνεται στο γυμναστήριο; Αυτός είναι και ο τίτλος του περιοδικού "Women's Health", στο οποίο ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαγιό επιδεικνύοντας την τέλεια και γυμνασμένη κοιλιά της. Αναγκάστηκε είναι η απάντησή της. Προσέλαβε διατροφολόγο και προσωπικό γυμναστή. Καθημερινή δίωρη προπόνηση για αρκετούς μήνες και προσεγμένη διατροφή, χωρίς πολλούς υδατάνθρακες.
Η ίδια στην συνέντευξη εξηγεί ότι για πρώτη της φορά πιέστηκε τόσο πολύ για να φτιάξει το κατάλληλο σώμα για τις ανάγκες της νέας της ταινίας "Total Recall" –remake της παλιότερης ταινίας του Arnold Schwarzenegger με ελληνικό τίτλο "Ολική επαναφορά".
H όμορφη star -που μικρότερη είχε διαγνωστεί με νευρική ανορεξία και της πήρε χρόνια να την ξεπεράσει- πάντα είχε μια σέξι και αδύνατη φιγούρα, άλλα αυτή τη φορά πρόσθεσε και κοιλιακούς και όχι χωρίς κόπο και ιδρώτα, μια και μπήκε στο γυμναστήριο, για πρώτη φορά στη ζωή της με personal trainer και η ίδια περιγράφει την εμπειρία της: «Ήταν ένα γυμναστήριο γεμάτο με αγόρια και άκουγες εκφράσεις τύπου: "Πόσα μπορείς να σηκώσεις; Πιο δυνατά". Είχαν και ένα κουβά ανάμεσα στα μηχανήματα, ώστε κάποιοι να κάνουν εμετό και να μπορούν μετά να συνεχίζουν. Αυτό ήταν πάρα πολύ αηδιαστικό για μένα. Δεν ήθελα να γυμναστώ τόσο πολύ».