O Ryan Gosling ζηλεύει τον πρώην της Eva Mendes

Γωγώ Φούντα
O Ryan Gosling ζηλεύει τον πρώην της Eva Mendes

O cool και άνετος Ryan περνά δύσκολες στιγμές!

Aν νομίζατε ότι η Eva Mendes απλά δεν υπήρχε πριν γνωρίσει τον Ryan Gosling κάνετε μεγάλο λάθος. Πριν λοιπόν η σέξι λατίνα μισηθεί από τις χιλιάδες θαυμάστριες του ομολογουμένως καυτού συντρόφου της, διατηρούσε σχέση και μάλιστα μακροχρόνια, με κύριο ονόματι George Gargurevich και αγνώστων λοιπών στοιχείων! Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν μαζί για 8 χρόνια ενώ πέρυσι τον Ιούλιο χώρισαν οριστικά με την Eva να βρίσκει παρηγοριά λίγο καιρό μετά στην αγκαλιά του ξανθού γόη! Δεν κακόπεσε κιόλας...

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό βλέπει όλο και περισσότερο τον ex, με τον Ryan κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, μάλλον γιατί βλέπει το «σιγουράκι» του να του κάνει... νερά.

Άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού δηλώνει: « Όταν η Eva και ο Ryan ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο, είχαν μόνιμους καυγάδες επειδή ο πρώην της εξακολουθούσε να ζει στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν όταν ήταν μαζί. Ο Ryan της έκανε αμέτρητες σκηνές ζηλοτυπίας και ηρέμησε μόνο όταν τελικά ο George μετακόμισε. Τώρα, βλέποντας την επικοινωνία τους να γίνεται όλο και πιο συχνή, τα νεύρα και οι σκηνές βρίσκονται στο καθημερινό τους μενού».

Και συνεχίζει: « Μάλιστα, η Eva και ο George είναι και συνεργάτες καθώς διευθύνουν από κοινού την εταιρεία γυναικείων κοσμημάτων Vida. Ο Ryan θέλει η αγαπημένη του να πάψει να συνεργάζεται με τον πρώην της αλλά η ίδια δε βλέπει το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο αφού ούτως ή άλλως υπολογίζει πολύ την επαγγελματική του άποψη».

Λέτε η συγκεκριμένη ιστορία να είναι αληθινή και ο τροχός τελικά να γύρισε; 'Η μήπως όλα αυτά είναι απλά ένα κόλπο της Eva για να κάνει τον Ryan να τρέχει από πίσω της; Αναμένουμε...

Διαβάστε επίσης: Εva Mendes: Συμβουλές πώς να τον τυλίξετε!

Eva Mendes- Ryan Gosling: Η βόλτα που έδωσε τέλος στις φήμες