Πόλεμος τέλος: Η Beyonce και η Kim έγιναν κολλητές!

Γωγώ Φούντα
Πόλεμος τέλος: Η Beyonce και η Kim έγιναν κολλητές!

Η Beyonce έβαλε νερό στο κρασί της και κάνει παρέα την Kim!

Είναι γνωστό πλέον ότι Jay Z και Kanye West είναι κολλητοί ενώ έχουν ήδη συνεργαστεί αρκετές φορές. Αυτό που δεν είναι γνωστό ή καλύτερα ήταν, είναι οι σχέσεις των γυναικών των δύο αντρών και συγκεκριμένα της Beyonce και της Kim Kardashian. Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια είχε κάνει... κόμμα με την επίσης διάσημη ηθοποιό Gwyneth Paltrow οι οποίες σνόμπαραν την Kim την οποία και θεωρούσαν λίγο... κατώτερη! Από την πλευρά της η καημενούλα τηλε-περσόνα προσπαθούσε μάταια να κάνει φίλη τη Bey έχοντας μάλλον ως σκοπό να βγαίνουν ζευγάρια!

Και επειδή ο επιμένων νικά, η Kim βγήκε νικήτρια και τα τελευταία νέα κάνουν λόγο για μία νέα δυνατή φιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες! Αφορμή στάθηκε η παρουσία τους στο Watch the Throne το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και σύμφωνα με μαρτυρίες έδειχναν πολύ δεμένες και αγαπημένες. Οι δυο τους παρακολουθούσαν όλο καμάρι τους αγαπημένους τους να τα δίνουν όλα on stage, ενώ άτομα που βρέθηκαν εκεί, είπαν: « Η Kim και η Beyonce χόρευαν ξέφρενα όλο το βράδυ. Μάλιστα κάποια στιγμή ανέβηκαν και στη σκηνή! Ήταν το πιο απίστευτο θέαμα που έχουμε αντικρίσει ποτέ»!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο διάσημες κυρίες φωτογραφήθηκαν μαζί σε έξοδο, ενώ άτομο από το περιβάλλον των ζευγαριών αποκαλύπτει: « Η Kim και η Beyonce δεν είχαν ποτέ προβλήματα μεταξύ τους. Μάλιστα η Bey και ο Jay Z λατρεύουν την Kim και θεωρούν ότι είναι η ιδανική γυναίκα για το φίλο τους».

Από την πλευρά της η Kim εξομολογήθηκε στην Oprah, στην εκπομπή της οποίας ήταν πρόσφατα καλεσμένη: «Είναι πολύ όμορφο να καταλήγεις με κάποιον που έχει υπάρξει φίλος σου. Νιώθεις πιο άνετα μαζί του, σε σέβεται και σε αγαπάει. Νιώθω ότι είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, Kanye και Kim είναι τόσο ερωτευμένοι και ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλο που σκέφτονται σύντομα να παντρευτούν.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Τα παιδιά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και η Beyonce έδωσε την έγκρισή της. Άραγε η Gwyneth, η οποία αντιμετωπίζει τη Bey σαν την μικρή της αδερφή, τι έχει να πει για όλα αυτά;