Πόσο κοστίζει η γκαρνταρόμπα της Kate Middleton;

Πόσο κοστίζει η γκαρνταρόμπα της Kate Middleton;

Alexander McQueen, Zara και επαναχρησιμοποιημένα κομμάτια!

Μία πρόσφατη έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρίγκιπα Καρόλου αποκαλύπτουν τα έξοδα ένδυσης της Kate για φέτος, οι οποίοι ξεπερνούν τις 35,000 λίρες. Σε σχέση όμως με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά συγκρίνοντας και με άλλες διάσημες κυρίες το κόστος παραμένει χαμηλό. Πώς; Ένας μεγάλος αριθμός outfits που επαναχρησιμοποιούνται μειώνει το λογαριασμό. Ο πρίγκιπας Κάρολος τα πληρώνει όλα αυτά από τον επίσημο προϋπολογισμό του- όταν αφορούν επίσημες εμφανίσεις του βασιλικού ζεύγους.

Ο William δεν δύναται να πληρώσει για την γκαρνταρόμπα της γυναίκας του καθώς κερδίζει μόνο £44,000 το χρόνο, ως πιλότος ελικοπτέρου της πολεμικής αεροπορίας. Τα £10 εκατομμύρια που κληρονόμησε από τη μητέρα του την περασμένη εβδομάδα που έκλεισε τα 30, είναι προσωπικό του εισόδημα. Ο πρίγκιπας Κάρολος, πληρώνει για τα έξοδα της Camilla, και των δύο του γιων μέσω των εσόδων του Δουκάτου της Κορνουάλλης, που του απέδωσε πέρυσι £19.7 εκατομμύρια. Τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

Σημαντική η αύξηση των εξόδων γκαρνταρόμπας από τότε που η Καιτούλα παντρεύτηκε το βασιλιά, όμως μιλάμε για ένα κορίτσι που δεν ντράπηκε να πάει στο μήνα του μέλιτος με ρουχαλάκια αξίας £49.99 από τα Zara. Πάντως το ζευγάρι έχει δεσμευτεί πως ακόμη και για τα επίσημα ενδύματα, θα προσπαθεί να κρατά χαμηλά τα κόστη και να προτιμά πιο απλά ρούχα περιορίζοντας τις εμφανίσεις που απαιτούν ακριβά ρούχα. Δήλωσαν επίσης πως θα συνεχίσουν να ξαναφορούν παλαιότερα κομμάτια τους! Μπράβο στα παιδιά...