Megan Fox: Έγκυος, άβαφη, με μαγιό!

Megan Fox: Έγκυος, άβαφη, με μαγιό!

Και τον Brian Austin Green αγκαλιά

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green, αποφάσισαν να ξεφύγουν για λίγες μέρες στην εξωτική Hawaii, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τα tabloids και τις φήμες που μιλούν για ψεύτικη εγκυμοσύνη. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι πέρα για πέρα αληθινή και το ζεύγος Green πιο ευτυχισμένο/ερωτευμένο από ποτέ. Οι μίνι διακοπές συνέπεσαν μάλιστα με τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, ο οποίος τελέστηκε ακριβώς στην ίδια παραλία, ονόματι Kona το 2010.

Η Megan τους τελευταίους μήνες έκρυβε κάτω από περίεργα μπλουζάκια και τόνους υφάσματος την κοιλίτσα της, ενώ προτιμούσε να μένει σπίτι στο Λος Άντζελες με τον άντρα της. Για πρώτη φορά τους βλέπουμε να απολαμβάνουν το γεγονός και μάλιστα ο Brian δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την κοιλίτσα της αγαπημένης του. Η Megan και ο Brian, ακόμη δεν έχουν σχολιάσει τίποτα για το νέο μέλος της οικογένειας- το αδερφάκι του Kassius, του 10χρονου γιου που απέκτησε ο ηθοποιός με την συνάδελφό του, Vanessa Marcil.

Πάντως ένα έχουμε να πούμε, η Megan Fox είναι μία από τις πιο όμορφες εγκύους που έχουμε δει και δείχνει πολύ καλύτερη χωρίς μακιγιάζ! Απολαύστε κάθε στιγμή κλικάροντας στη photo gallery!

Διαβάστε ακόμη:

H Megan Fox περιμένει κόρη!

H νέα συμφωνία της Megan Fox!