Ποιοι star του Hollywood δεν απαρνιούνται τις ζουμερές τους καμπύλες;

Ποιοι star του Hollywood δεν απαρνιούνται τις ζουμερές τους καμπύλες;

Αυτοί οι celebrity τρώνε όλο τους το φαγητό.

Μη νομίζετε πως τώρα που ήρθε το καλοκαίρι είναι όλο το Hοllywood αγκαλιά με τον personal trainer καβάλα σε ένα ποδήλατο, μήπως και χαθούν και οι τελευταίες τοξίνες από τον οργανισμό τους. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκείνοι δηλαδή οι star που όχι μόνο δεν κάνουν δίαιτα, αλλά είναι και οπαδοί του τα «κάλλη μου τα πάχη μου».

Η Christina Aguilera μας συστήθηκε πριν από αρκετά χρόνια τραγουδώντας «Genie in a bottle» και λικνίζοντας το λεπτοκαμωμένο της κορμί σα χέλι. Σήμερα είναι μία ζουμπουρλού που μετά τη μάχη με τα κιλά βαρέθηκε να προσπαθεί να αδυνατίσει και δηλώνει, «ο σύντροφός μου με θέλει έτσι».

Η έτερη φίλη της Britney Spears φημίζεται για το κορμί τραμπολίνο που ανεβοκατεβαίνει στη ζυγαριά με μεγάλες αποκλίσεις. Πότε γαζέλα και πότε χοντρέλα, η Britney δεν πτοείται φοράει τα μικροσκοπικά τις κορμάκια και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Η Oprah Winfrey έχει παλέψει πολλά χρόνια με τα περιττά της κιλά. Πότε νικήτρια και πότε με αρκετά παραπανίσια κιλά, δεν το βάζει κάτω βάζοντας τον επόμενο στόχο για κάποια πιο αποτελεσματική δίαιτα. Μάλιστα, όταν έχασε παλαιότερα 26 kg δε δίστασε να μπει στο πλατώ σέρνοντας ένα καρότσι με αντίστοιχα κιλά σε κρέας για να δείξει σε όλους τι σημαίνει να είσαι παχύσαρκος.

Η Kelly Ozbourne είναι μία από τις πιο γνώριμες ζουμπουρλούδες του Hollywood. Μπορεί να κατάφερε να χάσει 20 kg, αλλά μέχρι πρόσφατα ο Τύπος την αποκαλούσε χοντρή κάνοντάς τη να τρώει περισσότερο. «Κάθε φορά που στενοχωριέμαι τρώω και χαλάω τη δίαιτά μου, μια και τρέφομαι όλη μέρα με τηγανητές πατάτες και coca cola», έλεγε η Kelly προσπαθώντας να πετάξει από πάνω της τα κιλά που τη βασάνιζαν τόσα χρόνια.