Margherita Missoni: ο γάμος της χρονιάς και η παράνυφός της Ευγενία Νιάρχου

Margherita Missoni: ο γάμος της χρονιάς και η παράνυφός της Ευγενία Νιάρχου

Η διάσημη κληρονόμος αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.

Η καλλονή απόγονος της αυτοκρατορίας Missoni, Margherita Missoni παντρεύτηκε στην ιταλική εξοχή τον εκλεκτό της καρδιάς της, Eugenio Amos και δεν έλειψε κανείς.

H 29χρονη νεαρή fashionista παντρεύτηκε τον αγαπημένο της οδηγό αγώνων, σε μια gypsy τελετή, με μία ονειρική διακόσμηση που θύμιζε παραμύθι.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο η τελετή μποέμ, αλλά και η νύφη με το υπέροχο νυφικό της και την τιάρα δια χειρός Giambattista Valli, που ανέλαβε να ντύσει τις πα΄ρανυφες καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση.

Ανάμεσα τους, και η Ευγενία Νιάρχου, που έδωσε το παρόν καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής, φορώντας ροζ φλοράλ ψιλόμεση μάξι φούστα, φούξια cropped tshirt και στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.

Το όλο παραμυθένιο σκηνικό, συμπλήρωναν ακροβάτες, και μάντεις, ενώ η διακόσμηση ήταν όλη Missoni, με τα υφάσματα να έχουν το χαρακτηριστικό, διακριτικό σχέδιο του οίκου μόδας.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους, ήταν ο κορυφαίος φωτογράφος Mario Testino, και η σχεδιάστρια παπουτσιών Charlotte Dellal που είναι και στενή φίλη της νύφης.

Παράνυμφοι –εκτός από την Ευγενία Νιάρχου-, ήταν και η αδερφή της Margherita Teresa Missoni, αλλά και η κοπέλα του Andrea Casiraghi (γιου της πριγκίπισσας Carolina του Monaco), Tatiana Santo Domingo.

Και στα δικά σας κορίτσια με ένα καλό αγόρι!