Η μανία της Penelope Cruz!

Η μανία της Penelope Cruz!

Τι την κάνει να χάνει εντελώς τον έλεγχο;

Αμαρτωλή μέχρι αηδίας δήλωσε η σέξι μούσα του Αλμοδοβάρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra.tv. Αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα μάλιστα, τι ήταν αυτό που την έκανε να χάσει κάθε έλεγχο ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας To Rome with Love του Woody Allen.

«Έτρωγα μακαρόνια κάθε μέρα! Τα έτρωγα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Δεν μπορούσα να το ελέγξω, είχα πάθει πραγματική εξάρτηση. Δεν μπορούσα να ασταματήσω. Δεν έτρωγα τίποτα μα τίποτα άλλο παρά μόνο ιταλικά ζυμαρικά. Ασταμάτητα. Η διατροφή μου ήταν αυτό», είπε η ηθοποιός, περιγράφοντας τι της συνέβη

Η Penelope, μπορεί να λατρεύει την κουζίνα της γενέτειράς της, της Ισπανίας, όμως το ιταλικό φαγητό είναι το αγαπημένο της.
«Μπορώ να τρώω ζυμαρικά κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή. Και μόνο αυτό. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ιταλία... αυτό κάνω. Βέβαια, κουράζομαι πολύ με τη γυμναστική. Διαφορετικά δεν θέλω να ξέρω πώς θα ήμουν» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα την οποία βιώνει από πολύ μικρή λέγοντας: «Θυμάμαι όταν ξεκίνησαν όλα αυτά ήμουν μικρή στην Ισπανία και όπως περπατάω με πλησιάζει ένας άγνωστός και μου φωνάζει 'Σ'αγαπάω!', ενώ λίγα λεπτά μετά κάποιος άλλος με πρόσβαλε με το χειρότερο τρόπο. Συμφωνώ με τον Woody Allen όταν λέει πως τα πλεονεκτήματα αυτής της δουλειάς δεν είναι δίκαια σε σχέση με τους απλούς ανθρώπους αλλά και τα αρνητικά αυτής της δουλειάς είναι δύσκολα».