Η Lady Gaga συμβάλει στον αγώνα κατά του HIV

Η Lady Gaga συμβάλει στον αγώνα κατά του HIV

Το απόλυτο ποπ είδωλο μιλά στην πρωινή εκπομπή «Good Morning America» για την προσπάθεια της να περιοριστεί η μάστιγα του AIDS.

H Lady Gaga λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του «Born This Way» στα βραβεία Grammy εμφανίστηκε σε μια από τις πιο επιτυχημενές πρωινές εκπομπές των ΗΠΑ, το «Good Morning America» στο κανάλι ΑΒC με παρουσιαστή μεταξύ άλλων τον ελληνικής καταγωγής George Stephanopoulos, πάλαι ποτέ πολιτικό σύμβουλο του προέδρου Clinton.

Η Lady Gaga έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως ήταν αναμενόμενο, φορώντας ένα σουρεάλ latex κουστούμι που παρέπεμπε σε προφυλακτικό. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε με τη δημοσιογράφο Robin Roberts ως εκπρόσωπος της καμπάνιας της MAC Viva Glam lipstick για την πρόληψη και προστασία κατά του AIDS εξού και η συγκεκριμένη αμφίεση όπως δήλωσε.

Η Λαίδη, μάλιστα, έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της με τη διάσημη εταιρεία καλλυντικών εδώ και ένα χρόνο περίπου και όλα τα έσοδα που συγκεντρώνονται από την πώληση του κραγιόν που έχει σχεδιάσει για λόγαριασμό της MAC πηγαίνουν στον αγώνα κατά του AIDS. Μαζί της στην προσπάθεια συμμετέχει και η βρετανίδα Cyndi Lauper ενώ ήδη πέρισι συγκεντρώθηκαν 34 εκατομμύρια δολάρια για το σημαντικό αυτό σκοπό.