Η επιστροφή του πρωταγωνιστή του «Prison Break» Wentworth Miller

Η επιστροφή του πρωταγωνιστή του «Prison Break» Wentworth Miller

Ο Wentworth Miller επιστρέφει με διπλό ρόλο το 2012 ως σεναριογράφος αλλά και πρωταγωνιστής σε δύο σημαντικές παραγωγές.

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Prison Break» όφειλε σε μεγάλο ποσοστό την επιτυχία της στον πρωταγωνιστή Wentworth Miller. Ο όμορφος αμερικανός που υποδύοταν τον πολυμήχανο φυλακισμένο Michael Scofield επιστρέφει το 2012 στη μεγάλη οθόνη με διπλό ρόλο.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει η ταινία του σκηνοθέτη Chan-wook Park «Stoker» στην οποία ο Wentworth υπογράφει το σενάριο ενώ πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman και Colin Firth. Πέρα όμως από την σημαντική αυτή παραγωγή ο Wentworth θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Mike Million με τίτλο «Analog».

O γοητευτικός ηθοποιός και σεναριογράφος θα υποδυθεί έναν άνδρα ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο πολύπλοκο σύγχρονο τρόπο ζωής περιβαλλόμενος από ψηφιακές τεχνολογίες και εξελίξεις και παράλληλα ψάχνει να βρει τον έρωτα της ζωής τους. Ο σκηνοθέτης του «Analog» αυτή την περίοδο αναζητέι την ηθοποιό που θα αποτελέσει το κινηματογραφικό ταίρι του Wentworth.