Όταν τα γονίδια των Cohen συνάντησαν τα γονίδια των Wainwright

Όταν τα γονίδια των Cohen συνάντησαν τα γονίδια των Wainwright

Ο Rufus Wainwright και ο αρραβωνιαστικός του Jorn Weisbrodt έγιναν μπαμπάδες, με μαμά τη Lorca Cohen. 

Η Viva Katherine Wainwright Cohen γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου αλλά οι περήφανοι γονείς καθυστέρησαν λιγάκι -μέχρι τώρα δηλαδή- να ανακοινώσουν τα ευχάριστα. Όταν το έκαναν, όμως, στο επίσημο site του αμερικανοκαναδού τραγουδοποιού εξέφρασαν την χαρά τους με τα πιο χαρωπά λόγια ως γνήσιοι χαζομπαμπάδες. "Ο μικρός μας άγγελος είναι υγιής, μάλλον ευτυχής και σίγουρα πολύ πολύ όμορφος" έγραψαν.

Το πιο σημαντικό νέο, όμως, δεν είναι πως οι δύο σύντροφοι έγιναν γονείς μετά από πέντε χρόνια σχέσης αλλά το ότι στη δημιουργία αυτής της νέας ζωής συμμετείχε ένας ακόμα άνθρωπος με πολύ πολύ ισχυρά, όσον αφορά στο ταλέντο, γονίδια. Η μητέρα της κόρης του ζευγαριού ακούει στο όνομα Lorca Cohen και, όπως πολύ σωστά φανταστήκατε, δεν είναι άλλη από την κόρη του θρυλικού κυρίου Leonard Cohen.

Με (βιολογικό) πατέρα τον Rufus και μητέρα τη δεσποινίδα Cohen που εκτός από κόρη του Leonard είναι επίσης η ίδια φωτογράφος -και, όπως γράφει στην ανακοίνωσή της επίσημης ιστοσελίδας του σπουδαίου καλλιτέχνη δεν είναι απλώς παρένθετη μητέρα αλλά η βιολογική μητέρα της Viva- τα γονίδια που έχει συγκεντρώσει στο DNA του το μωρό ξεχειλίζουν από δημιουργικότητα. Προσθέστε σε αυτά και τη δημιουργικότητα του μπαμπά νούμερο δύο Jorn Weisbrodt που έχει ήδη διανύσει μια μακρά καριέρα στην όπερα του Βερολίνου και άλλων χωρών και έχετε μια γεννημένη σούπερ σταρ!