H Sofia Vergara και η καλύτερη ατάκα του μήνα

H  Sofia Vergara και η καλύτερη ατάκα του μήνα

Όταν είσαι αυτό που λέμε «θεά», εξωτερικά, πρέπει να έχεις και την κατάλληλη απάντηση για αυτούς που σου λένε να αδυνατίσεις. Και η Vergara κυρίες και κύριοι, την έχει.

Μπορεί πλέον η Sofia Vergara να έχει σχεδιαστές και μόδιστρους να σφάζονται στα πόδια της για να την ντύσουν, αυτή και το στήθος της, πριν μερικά χρόνια όμως, όταν η ηθοποιός δεν ήταν ακόμα γνωστή και τα πλούσια ελέη της δεν είχαν εκτιμηθεί όπως τους άξιζε, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Πριν λοιπόν το «Modern Family» την κάνει γνωστή, η Vergara δεν έβρισκε πότε τίποτα να φορέσει στις επίσημες εκδηλώσεις, μιας και όλα τα φορέματα που της δάνειζαν οι σχεδιαστές ήταν size 0. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή μάλιστα, είπε: «Δεν μπορούσα ποτέ να φορέσω πραγματικά μοδάτα ρούχα. Δεν μπορούσα καν να διαλέξω χρώμα ή σχεδιαστή.»

Παρ' όλα αυτά, όταν την συμβούλευσαν να χάσει κάποια κιλά, δείχνοντάς της φωτογραφίες άλλων ηθοποιών στο κόκκινο χαλί για παραδειγματισμό, η Sofia Vergara δεν πήγε με τα νερά τους και είπε μια ατάκα που αξίζει υπόκλιση: «Μπορεί να δείχνουν καλύτερες στις φωτογραφίες, αλλά εγώ δείχνω καλύτερη γυμνή». Γι' αυτό, Sofia, υποκλινόμαστε.