Kate Hudson: Ήρθε για διακοπές στη Σκιάθο (φωτο)

Kate Hudson: Ήρθε για διακοπές στη Σκιάθο (φωτο)

H διάσημη ηθοποιός ακολούθησε τα βήματα της (ακόμα διασημότερης) μαμάς της και επέλεξε το νησί του Αιγαίου για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Για ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της, για να είμαστε πιο ακριβείς, καθώς τον τελευταίο καιρό η Kate Hudson, που τη χάνεις που τη βρίσκεις, είτε σε μια ξαπλώστρα θα είναι είτε στο κατάστρωμα ενός σκάφους, πάντα με το μαγιό της. Και καλά κάνει η κοπέλα, κι εμείς αν ήμασταν στη θέση της το ίδιο θα κάναμε.

Η Kate λοιπόν, πήρε την προηγούμενη εβδομάδα τον αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy και ήρθε στην Σκιάθο -το αγαπημένο νησί της μητέρας της Goldie Hawn και του συντρόφου της Kurt Russell το οποίο λάτρεψαν από τη πρώτη φορά που το επισκέφτηκαν και επιστρέφουν σε αυτό κάθε χρόνο- στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Ευρώπη. Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το ζευγάρι στην παραλία σε στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, με την Kate να επιδεικνύει το απίστευτα fit και γραμμωμένο σώμα της (ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως γέννησε για δεύτερη φορά πριν από λίγους μήνες) μέσα σε ένα απλό, κομψό, μαύρο μπικίνι. Σε μερικές φωτογραφίες, μάλιστα, φαίνεται να διαβάζει ένα βιβλίο αυτοβοήθειας πάνω στις σχέσεις των ζευγαριών με τίτλο «Love You Want: A Guide for Couples». Ελπίζουμε μόνο ως ελαφρύ ανάγνωσμα για την παραλία, γιατί μια χαρά τη βλέπουμε με τον Matt.

Μετά τη Σκιάθο, το ζευγάρι συνέχισε τις διακοπές του στη Νότια Γαλλία, ως φιλοξενούμενοι στο γιοτ του Sir Phillip Green. Δύσκολη ζωή.