Αντίο Tom Cruise: Ποια πρώην του γοητευτικού ηθοποιού προτιμάτε;

Αντίο Tom Cruise: Ποια πρώην του γοητευτικού ηθοποιού προτιμάτε;

Ένας διάσημος άντρας. Δύο διαλυμένοι γάμοι. Ποια πρώην γυναίκα του Tom προτιμάμε τελικά;

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε 3 μέρες πριν η είδηση ότι η Katie Holmes, μαμά της μικρής Suri και γυναίκα του «βαρόνου» του Hollywood Tom Cruise, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 5 χρόνια έγγαμου και υπερπροβεβλημένου έγγαμου βίου. Οι κακές γλώσσες μιλάνε για ένα γάμο που ανέκαθεν είχε ημερομηνία λήξεως, ο Tom Cruise λέει πως την αγαπά ακόμα και δεν καταλαβαίνει γιατί θέλει να τον χωρίσει η Katie, ενώ η αίρεση που ανήκει ο Tom και το κακό ιστορικό του στο θέμα διαζύγιο με την Nicole Kidman οδηγεί τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού να δηλώνει #teamKatie. Επειδή, όμως, είμαστε σίγουροι ότι η Katie θα είναι αυτή που θα ωφεληθεί τελικά από αυτό το διαζύγιο σε πολλά επίπεδα, το μοναδικό πράγμα για οποίο απορούμε πραγματικά είναι ποια τελικά από τις πρώην γυναίκες του Tom Cruise προτιμάτε περισσότερο. Ψηφίστε με ένα σχόλιο.

Nicole Kidman
Η αιθέρια καλλονή που στην αρχή της καριέρας της ζούσε στη σκιά του Tom (μεταφορικά, γιατί κυριολεκτικά του ρίχνει και ένα κεφάλι) όταν απελευθερώθηκε από τα δεσμά του γάμου άνθισε καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, πήρε Oscar, ξαναγνώρισε την αγάπη στο πρόσωπο του Keith Urban, έκανε παιδιά και εν τέλει κατάφερε να ξεπεράσει τη φήμη και την επιτυχία του πρώην συζύγου της.

Katie Holmes
Το κορίτσι που δεν αγαπήσαμε από τη θρυλική 90s teen σειρά Dawson's Creek δεν κατάφερε ποτέ να κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία κινηματογραφικά, αλλά έγινε A-list celebrity απλά ως σύζυγος του Tom. Είναι full time μαμά, fashion icon από σπόντα χάρη στην κολλητή της Victoria Beckham και το μέλλον της μετά το διαζύγιο με τον Tom φαντάζει λαμπρό. Μήπως τελικά είναι το καστανό κορίτσι η αγαπημένη μας πρώην σύζυγος του Tom;