Πού γιόρτασε το "Πρωινό μου" το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν;

Γωγώ Φούντα
Πού γιόρτασε το "Πρωινό μου" το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν;

Ήπιαν, έφαγαν και ανανέωσαν το ραντεβού για το φθινόπωρο!

Ακόμα μία πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν έλαβε τέλος και η συντελεστές του « Πρωινό μου» αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρωτιά τους αλλά και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών με ένα βασιλικό γεύμα στο «Ελλάδος Εικόνες» στον Άλιμο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άκης Πετρετζίκης, η Σάσα Σταμάτη και το υπόλοιπο team της εκπομπής, έφαγαν και ήπιαν κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο, με το κύμα να σκάει στα πόδια τους.

Το ούζο, το τσίπουρο και οι μπίρες έρεαν άφθονες ενώ οι συνταγές της Γιαγιάς Μαρίας, της αρχηγού της κουζίνας του «Ελλάδος Εικόνες» είχαν την τιμητική τους καθώς οι θαλασσινοί μεζέδες, το ριζότο, τα ζυμαρικά και οι σαλάτες εξαφανίζονταν με το που έφταναν στο τραπέζι!

Το κλίμα ήταν όπως πάντα χαλαρό, ζεστό και ευχάριστο, όπως ακριβώς ήταν μία ολόκληρη χρονιά στο πλατό της εκπομπής. Οι συντελεστές, οι οποίοι είναι πλέον μία οικογένεια, δε σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο και φυσικά να φωτογραφίζονται. Στο τέλος τσούγκρισαν όλοι τα ποτήρια τους, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.