Victoria Beckham: Δεν είμαι αγέλαστη. Όταν θέλω χαμογελάω!

Victoria Beckham: Δεν είμαι αγέλαστη. Όταν θέλω χαμογελάω!

Tweet-αρε η Posh απαντώντας τις κακιές γλώσσες!

Και τι δεν άκουσε η Victoria σχετικά με την φωτογράφιση που έκανε με τα Spice Girls, όταν όλοι έσπευσαν να την κατακρίνουν λέγοντας ότι ποτέ της δεν χαμογελάει! Μάλιστα ειπώθηκε ότι καθόλου δεν χάρηκε με το reunion για το musical μιας και σε όλη την φωτογράφιση κρατούσε απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη του πρώην συγκροτήματος.Τι ξινή την είπαν, τι καταθλιπτική, τι κακιά, τι ότι έχει κόμπλεξ με τα δόντια της. Όλα τα άκουσε η σχεδιάστρια και άλλοτε τραγουδίστρια. Εκείνη απάντησε καθυστερημένα μεν, με τον τρόπο της μεν, χρησιμοιποιώντας τα ... social media.

Η Victoria Beckham έδειξε και δήλωσε στο twitter: «Δεν είμαι αγέλαστη. Μπορώ να χαμογελάω όταν θέλω ή όταν υπάρχει λόγος. Δεν έχω λόγο να προσποιούμαι ή να είμαι χαζοχαρούμενη!» Η πιο posh μαμά βγήκε βόλτα στο ζωολογικό κήπο με τα παιδιά της. Εκεί λοιπόν, αγκαλιά με ένα παιχνιδιάρικο δελφίνι, δε δίστασε να φωτογραφηθεί και να ποστάρει την παραπάνω φωτογραφία στο twitter. Συγκρατημένο και πάλι το χαμόγελό της, υποθέτουμε όμως ότι ήταν αληθινό!

Για το λόγου το αληθές ορίστε και οι φωτογραφίες από το πάρτυ του μιούζικαλ των Spice, όπου όντως η Victoria... απέχει με τον τρόπο της! Σε ό, τι αφορά τα χαμόγελα πάντως, κρίνουμε με μία μικρή αναδρομή στις φωτό της πως έχουν κατασπαταληθεί σελίδες και σελίδες σε περιοδικά για να αναφέρεται ως αγέλαστη μια γυναίκα που ναι μεν δεν έχει το πιο τέλειο χαμόγελο αλλά του δίνει και καταλαβαίνει- όταν και εφόσον γουστάρει. Ιδού τα πειστήρια!