Oι πιο διάσημοι γάμοι από συμφέρον

Γωγώ Φούντα
Oι πιο διάσημοι γάμοι από συμφέρον

Όταν τα λεφτά και η δόξα μπαίνουν στην μέση, ο ρομαντισμός πάει περίπατο!

Στο θαυμαστό κόσμο του Hollywood όλα γίνονται γρήγορα, απότομα και προκαλούν αμέτρητες αντιδράσεις! Οι άνθρωποι είναι εξωπραγματικά όμορφοι, πλούσιοι και δεν μεγαλώνουν. Ακόμα και ο έρωτας ή η αγάπη έχουν ξεφτίσει και έχουν αντικατασταθεί από το συμφέρον και τη λαγνεία για το χρήμα και τη δόξα. Και επειδή οι stars του εξωτερικού είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα παντελούς έλλειψης ταμπού, προκαταλήψεων και μερικές φορές και αξιοπρέπειας ψάξαμε και βρήκαμε τους διασημότερους γάμους που έγιναν απλά... από συμφέρον!

Tom Cruise-Katie Holmes: Αναμφισβήτητα είναι τα πρόσωπα των ημερών καθώς το διαζύγιό τους προκάλεσε έκπληξη και γέννησε πολλά ερώτηματα. Και όχι φυσικά γιατί φαίνονταν ταιριαστοί και ερωτευμένοι, αλλά πολύ απλά επειδή έδειχναν να βαριούνται τόσο πολύ ο ένας τον άλλο που δεν τους είχαμε ικανούς να έρθουν σε επαφή ούτε για να συζητήσουν το χωρισμό τους. Η γνωριμία και ο γάμος τους σαν παραμύθι με τον απόλυτο super star του κινηματογράφου, να γνωρίζει και να ερωτεύεται την μικρή starlet εφηβικών ταινιών και σήριαλ. Σαν παραμύθι βέβαια με την πρώτη ματιά, καθώς η συγκεκριμένη ένωση μόνο παραμυθένια δεν ήταν! Αφενός η έντονη φημολογία για τη σεξουαλικότητα του διάσημου ηθοποιού και αφετέρου το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε η άγνωστη στο ευρύ κοινό, τότε Katie, έκανε ακόμα και τους πιο καλοπροαίρετους να κάνουν λόγο για γάμο-συμβόλαιο. Η τελετή του γάμου ξεχείλισε από glamour, επίδειξη πλούτου και celebrities ενώ οι νεόνυμφοι έμοιαζαν πραγματικά ευτυχισμένοι (ηθοποιοί είναι άλλωστε). Στη συνέχεια ήρθε και ο καρπός του έρωτά(;) τους, η μικρή Suri και οι φήμες σχετικά με τον πραγματικό της πατέρα φούντωσαν! Τώρα, 6 χρόνια μετά την υπερπολυτελή τελετή και τις τούμπες του Tom στον καναπέ της Oprah, σε μία προσπάθεια να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι, οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους. Η Katie με μία τεράστια περιουσία και μία έπαυλη στο τσεπάκι της και ο τρελο- Tom με την ελευθερία του να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να κοροιδεύει τον κόσμο!

Ashton Kutcher-Demi Moore: Με την πρώτη ματιά οι δυο τους δε φαίνονταν ούτε στο ελάχιστο ταιριαστοί. Και όχι γιατί ο ένας από τους δύο ήταν όμορφος και ο άλλος άσχημος, μιας και τους περίσσευε μπόλικο sex-appeal, αλλά λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Βλέπετε, το πάλαι ποτέ σύμβολο του sex Demi έριχνε στον αγαπημένο της 16 χρονάκια τα οποία δεν τα λες και λίγα. Και μπορεί η διάσημη ηθοποιός από πλευρά της, να έκανε τα πάντα για να τα βάλει με το χρόνο, ίσως να πούλησε και την ψυχή της στο διάολο, η ηλικία όμως των τριών παιδιών της που είχε αποκτήσει με τον Bruce Willis, έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν βρισκόταν και στην πρώτη της νιότη! Ο γάμος τους έγινε το Σεπτέμβριο του 2005 παρουσία 150 καλεσμένων και όλα έβαιναν ομαλά μέχρι τις αρχές του χρόνου, όπου τα... άπλυτα του μπερμπάντη Ashton είδαν το φως της δημοσιότητας. Και φυσικά μιλάμε για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Η Demi κατέληξε στο νοσοκομείο και ο νεαρός γόης κατάφερε αυτό που είχε επιδιώξει από την αρχή της σχέσης του με τη διάσημη ηθοποιό: Να γίνει παγκοσμίως γνωστός!

Κim Kardashian-Kris Humphries: H ανεπάγγελτη ντίβα του Hollywood, όποιος γνωρίζει το επάγγελμά της παρακαλούμε να μας στείλει ένα διαφωστικό mail, και ο διάσημος παίκτης του NBA, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον την περσινή χρονιά, καθώς είχαν καταφέρει να γίνουν το πιο γραφικό και παράλληλα γλοιώδες ζευγάρι παγκοσμίως. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2011 σε μία εντυπωσιακή τελετή στο Las Vegas, που αλλού, και στη συνέχεια έφτιαξαν το δικό τους reality το οποίο και παρουσίαζε την καθημερινότητα του νιόπαντρου ζεύγους. Το show ήταν γεμάτο ομηρικούς καυγάδες μεταξύ τως δύο "ερωτευμένων" πιτσουνακίων και μόλις 72 μέρες μετά το γάμο τους αποφάσισαν να... χωρίσουν! Ο Humphries ξεσκέπασε την Kim, μάλλον δεν τα βρήκαν στις πληρωμές, λέγοντας ότι η οικογένεια Kardashian τον χρησιμοποίησε εν αγνοία του, για προσωπικό κέρδος. Η Kim φυσικά δεν έκατσε να σκάσει και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Kanye West. Aγκαλιά την οποία χαιρόταν και κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Humphries. Και μη χειρότερα...

Anna Nicole Smith-J. Howard Marshall: Όποιος πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος γάμος έγινε από έρωτα, ας μη συνεχίσει να διαβάζει παρακάτω! Αυτή κουνελάκι του playboy και μόλις 26 ετών. Αυτός πολυεκατομμυριούχος και λίγο πριν τα 90... ! Γνωρίστηκαν, ένας θεός ξέρει που, και ο Marshall σκεπτόμενος πάντα λογικά και διπλωματικά, θέλησε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του με μία ζουμερή και super sexy γυναίκα στο πλευρό του. Και έτσι έγινε... Οι δυο τους παντρεύτηκαν και μόλις 14 μήνες μετά ο γαμπρός απεβίωσε εις τόπον χλοερόν αφήνοντας την Anna απαρηγόρητη(!)... Βέβαια, οι διακαστικές διαμάχες που ακολούθησαν το θάνατο του Marshall δεν ήταν αυτό ακριβώς που είχε ονειρευτεί η ξανθιά bimbo, καθώς την τεράστια περιουσία διεκδικούσαν οι 2 γιοι του συζύγου της. Τελικά, και μετά από μήνες η Anna επιβραβεύτηκε, κληρονομώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 474 εκατομμυρίων δολαρίων. Χρήματα τα οποία βέβαια δε χάρηκε, καθώς λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2008 βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου έπειτα από υπερβολική δόση χαπιών.

Michael Jackson- Lisa Marie Presley: Ένας γάμος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έγινε από καθαρά οικονομικό συμφέρον. Άλλωστε, όταν ο ένας είναι ο μεγαλύτερος star του πλανήτη και η άλλη η κόρη του βασιλιά του rock&roll Elvis Presley, το ενδεχόμενο να θέλει ο ένας να εκμεταλλευτεί τον άλλο μοιάζει μάλλον απίθανο. Στην προκειμένη, έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό έρωτα και μία πραγματική αγάπη, ανάμεσα σε δύο πολύ διάσημα και πολύ προβληματικά άτομα. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1992 και μόλις τέσσερις μήνες μετά ο Jackson έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Χρόνια μετά η Lisa Marie εξομολογήθηκε ότι ο superstar την έβλεπε σαν στήριγμα λόγω των πολλών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Μάλιστα η ίδια, είχε βάλει σκοπό ζωής να κατφέρει να τον σώσει και να τον απομακρύνει από τα ναρκωτικά και τη γενικότερη παράνοια στην οποία και ζούσε. Δυστυχώς τέσσερα χρόνια μετά πήραν διαζύγιο με την Presley να παραπονιέται ότι δεν άντεχε άλλο τα συνεχή ταξίδια τα οποία ήταν αναγκασμένη να κάνει προκειμένου να βλέπει το σύζυγό της. Για ναρκωτικά, ομοφυλοφιλικές και παιδιφιλικές τάσεις, τρέλα και ψυχολογικά προβλήματα, ούτε λόγος...

Διαβάστε επίσης: Οι 10 πιο ακριβοί celebrity γάμοι στην ιστορία (Part 1)

Οι 10 πιο ακριβοί celebrity γάμοι στην ιστορία (Part 2)