Ο αδερφός του Brad Pitt ζητιανεύει likes μέσω διαφήμισης!

Ο αδερφός του Brad Pitt ζητιανεύει likes μέσω διαφήμισης!

Μια εταιρεία τηλεφωνίας προσπαθεί να τον βοηθήσει να νιώσει λίγο Brad

Και ενώ λέγεται ότι όλα είναι θέμα γονιδίων, όπως και το ταλέντο, ο αδερφός του Brad Pitt προσπαθεί να καταδείξει το ακριβώς αντίθετο μέσα από την τελευταία διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί. Θα σας αποκαλύψω τον λόγο. Γιατί είναι η λίγο πιο... άσχημη εκδοχή του πανέμορφου και λαμπερού αδερφού του, ο οποίος φυσικά τυχαίνει να είναι και celebrity- ίσως ο πιο hot άντρας διάσημος αυτή τη στιγμή.

Η φύση στάθηκε άδικη μαζί του και σε ομορφιά και σε ταλέντο. Ο αδερφός πάντως του Brad Pitt , Doug, αν και μοιάζουν (με την κακή έννοια), δεν πλησιάζει καν την ομορφιά του διάσημου αδερφού του- όσο για το ταλέντο δεν έχετε παρά να δείτε το κάτωθι viral video. O Doug Pitt, ανέλαβε να εκπροσωπήσει μία εταρεία κινητής τηλεφωνίας ονόματι Virgin Mobile για την Αυστραλιανή τηλεόραση, με όχι και τόσο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Αναφέρεται ως ο 2ος πιο διάσημος Pitt στον κόσμο και επιδίδεται σε μαγείρεμα, πλύσιμο αυτοκινήτου, κούρεμα γκαζόν, ποδήλατο, βολές στο μπάσκετ και άλλα πολλά «ενδιαφέροντα» ο θεός να τα κάνει οικιακά και μη σπορ. Όσο για το λέγειν του... απερίγραπτο! Καλύτερα να συμμετείχε σε διαφήμιση τσίχλας μιας και το μάσημα θα έσωζε το κοινό από τις παύσεις.

Η καμπάνια ονομάζεται «Δικαιοσύνη για όλους» και το μότο της συγκεκριμένης διαφήμισης έχει ως εξής: «Ο Doug Pitt, μπορεί να μην ζει τη celebrity ζωή ενός αστέρα του Hollywood, όπως ο αδερφός του, αλλά η Virgin Mobile προσπαθεί να του δώσει την διασημότητα και την αναγνώριση που του αξίζει. Αν και εσύ το πιστεύεις αυτό δες το βίντεο, πάτησε like στη σελίδα και δείξε στον Doug πόσο τον εκτιμάς!»