Christiano Ronaldo και Ιrina Shayk: Καυτές διακοπές για ένα καυτό ζευγάρι

Γωγώ Φούντα
Christiano Ronaldo και Ιrina Shayk: Καυτές διακοπές για ένα καυτό ζευγάρι

Διακοπές με σύσσωμη την οικογένεια Ronaldo στο St. Tropez!

Mπορεί να μην είναι η πραγματική του μητέρα, αλλά η τρυφερότητα με την οποία αγκαλιάζει τον Cristiano Ronaldo Jr, αποδεικνύει περίτρανα ότι το supermodel Irina Shayk είναι γεννημένη μάνα!

Ο φακός λοιπόν συνέλαβε την Ρωσίδα καλλονή με το σύντροφό της και superstar του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο St Tropez. Το ζευγάρι φαίνεται πως δεν είναι πολύ μακριά από το γάμο, καθώς ο διάσημος ποδοσφαιριστής, εκτός από τον μικρό του γιο τον οποίο έχει αποκτήσει από παρένθετη μητέρα, είχε μαζί και πολλά μέλη της οικογένειάς του αλλά και φίλους του.

Το διάσημο ζεύγος έδειχνε να μην ενοχλείται καθόλου από την παρουσία της οικογένειας Ronaldo και ήταν ιδιαιτέρως τρυφεροί και διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ δε σταμάτησαν να παίζουν με τον χαριτωμένο πιτσιρικά. Η Irina για ακόμη μία φορά απέδειξε γιατί συγκαταλέγεται σταθερά στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, καθώς με το πορτοκαλί της μαγιό έκοψε στην κυριολεξία ανάσες.

Εντυπωσιακή δεν ήταν μόνο με το μαγιό αλλά και με τα outfit παραλίας που επέλεξε το διάσημο μοντελο καθώς παρέδωσε μαθήματα στιλ για ακόμη μία φορά, κάτι που δε θα μπορούσαμε να πούμε και για τον αγαπημένο της, τον οποίο και θα συμβουλεύαμε να μην επιλέγει τόσο στενά και κοντά μαγιό! Για το καλό του...

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston & Justin Theroux: Διακοπές στο Κάπρι

Η Irina Shayk & o Adam Senn για τα SUITEBLANCO