Ποια κόρη διασήμων φωτογραφήθηκε γυμνή να καπνίζει 'μπάφο';

Ποια κόρη διασήμων φωτογραφήθηκε γυμνή να καπνίζει 'μπάφο';

Πρωταγωνίστρια σε ροζ σκάνδαλο πριν καλά-καλά ενηλικιωθεί

Σοκ και δεος για το πρώην ζεύγος Bruce Willis -Demi Moore, μιας και δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν την κόρη τους Tallulah από τα μπλεξίματα, τα τμήματα και πλέον τα ροζ σκάνδαλα. Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει τα 18 της χρόνια και πρωταγωνιστεί ήδη σε άκρως προκλητικές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο.

Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της που την απεικονίζουν να κρατά μόνο ένα... τσιγαριλίκι κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία προκειμένου να βρουν αγοραστή. Σύμφωνα με το διαδικτυακό περιοδικό Radaronline, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν η Tallulah κλείσει τα 18! Η κοπέλα αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, μόλις πριν 1 μήνα. Πριν λίγο καιρό μάλιστα συνελήφθη με φίλες της ενώ προκαλούσε επεισόδια στο δρόμο μεθυσμένη με φίλες της, κρατώντας μπουκάλια με αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες έχουν ήδη πουληθέι σε γνωστό περιοδικό που θα της κυκλοφορήσει μιας και η κόρη του ζεύγους της τράβηξε εν γνώση της- παρά τις προσπάθειες των γονιών της να προσβάλλουν νομικά την αγοραπωλησία.

Αυτά παθαίνεις όταν έχεις για μαμά την Demi Moore, κάτι πρέπει να κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή! Κρούσμα νούμερο 2 για το ζεύγος Willis που η μεγαλύτερη κόρη τους Scout, είχε φωτογραφηθεί πρόσφατα, να καβαλά μηχανή με τον 'πωπωπώ' έξω χωρίς εσώρουχα...