Οι μεγαλύτερες star πριν και μετά τον στιλίστα!

Γωγώ Φούντα
Οι μεγαλύτερες star πριν και μετά τον στιλίστα!

'Οταν οι ειδικοί βάζουν τα δυνατά τους, θαύματα μπορούν να συμβούν!

Μπορεί οι μεγαλύτερες star της μουσικής εκτός από τις φωνητικές τους ικανότητες, να διακρίνονται και για την ικανότητά τους να δημιουργούν τάσεις σε ρούχα, μαλλιά και αξεσουάρ. ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. Πολλές από αυτές, οι οποίες σήμερα θεωρούνται ιέριες του στιλ και πρωτοπόρες στις εμφανίσεις τους, όχι μόνο on stage, πάμε στοίχημα ότι βλέποντας τις παλιές τους φωτογραφίες θα ήθελαν απλά να τις εξαφανίσουν σε δευτερόλεπτα!

Beyonce: Μία από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη με τεράστια επιρροή παγκοσμίως και εκατομμύρια θαυμαστών να τη λατρεύουν σαν θεά. Kι όμως, η Bey στα πρώτα της βήματα δεν μπορούμε να πόυμε ότι είχε ένα συγκεκριμένο στιλ, ούτε στα μαλλιά αλλά ούτε και στο ανεκδιήγητο ντύσιμό της. Με τα χρόνια βέβαια όλα διορθώθηκαν και πλέον ανήκει στις πιο στιλάτες και καλοντυμένες celebrity.

Jennifer Lopez: Η τσιγγάνα τουρκογύφτισσα που έγινε θεά! Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Τα μαλλιά; Το ντύσιμο; Μοιάζουν όλα απλά σαν ένα κακόγουστο αστείο! Πραγματικά οι image makers της J.Lo έριξαν πολλή δουλειά για να μπορέσουν να μεταμορφώσουν την πελάτισσά τους από Μαρία της Γειτονιάς σε μία από τις πιο stylish stars παγκοσμίως...

Fergie: Εδώ η επιστήμη και η μόδα σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ένα κράμα cow girl και stripper, με μαλλιά Ρένας Παγκράτη και γυαλιά ηλίου, μεσά στην μαύρη νύχτα, με ροζ φωσφοριζέ φακούς! Ευτυχώς που η Fergie, μαζί με τις χιλιάδες πλαστικές που έκανε στα μουτράκια της έκανε και ένα γενικό ρεκτιφιέ στο στιλ της με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται σχεδόν πάντα στη λίστα με τις καλοντυμένες.

Katy Perry: Είναι διάσημη για τις ανατρεπτικές εμφανίσεις της και τις τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές. Στο παρελθόν, οι επιλογές της παρέμεναν οι ίδιες μόνο που χαρακτηρίζονταν επιπλέον και από αθεράπευτη κακογουστιά! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το πράσινο φορεματάκι και το μαλλί τύπου Duran Duran;

Jennifer Hudson: Μπορεί να διαθέτει φωνάρα, αλλά στα πρώτα της βήματα θύμιζε πολύ περισσότερο... ζουλού παρά star της μουσικής και μάλιστα βραβευμένη με oscar! Οι στιλίστες και οι διαιτολόγοι ανέλαβαν δράση και το αποτέλεσμα είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Rihanna: Για να είμαστε δίκαιοι, το κακό κορίτσι της μουσικής μόνο άσχημο δε θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε. Απλώς όταν πρωτοξεκίνησε ήταν μία σέξι έφηβη η οποία μεταμορφώθηκε σε μία σέξι γυναίκα με ιδιάιτερο στιλ και ανατρεπτικές ενδυματολογικές επιλογές.

Christina Aguilera: Ξεκίνησε ως άφωνη, ανορεξική και κακόγουστη έφηβη, ως το αντίπαλον δέος της Britney Spears, μόνο στα όνειρά της, και εξελίχθηκε σε άφωνη, χοντρή και ακόμα πιο κακόγουστη ενήλικη! Kάποιες υποψίες για αρχές σχιζοφρένειας λόγω απροσάρμοστης συμπεριφορά στο show The Voice ακόμα ερευνώνται!

Lady GaGa: Το παράδοξο με τη συγκεκριμένη αοιδό, δεν είναι τα ρούχα που φοράει και το γενικότερο στιλ, που θυμίζει χορεύτρια σε συνοικιακό club,αλλά το γεγονός ότι παλαιότερα έδειχνε το πρόσωπό της! Πλέον, ακόμα και η ίδια αν κοιταχτεί στον καθρέφτη, μπορεί να περάσει τον εαυτό της για... κάποια άλλη!