Tι έκανε την Gwyneth Paltrow να κοκκινίσει; (video)

Γωγώ Φούντα
Tι έκανε την Gwyneth Paltrow να κοκκινίσει; (video)

Ο Chris Martin αιφνιδίασε της σύζυγό του με μία δημόσια επίδειξη αγάπης...

Την τρυφερή του πλευρά αποφάσισε να δείξει ο frontman των Coldplay Chris Martin, στην πρόσφατη συναυλία τους στο Miami. O διάσημος τραγουδιστής άφησε λοιπόν τη σκηνή, μπερδεύτηκε στο πλήθος και πήγε κατευθείαν προς το μέρος που καθόταν η επίσης διάσημη σύζυγός του, Gwyneth Paltrow, δίνοντάς της ένα καυτό φιλί!

Το πλήθος, αλλά και η ίδια η Gwyneth, η οποία κατακκόκινη και έκπληκτη ανταπέδωσε φυσικά το παθιασμένο φιλί, έμειναν με ανοιχτό το στόμα, καθώς το διάσημο ζεύγος, παρά τα πολλά χρόνια που είναι μαζί δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον σε δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

Γεγονός είναι, ότι όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν και μετακόμισαν μόνιμα στο Λονδίνο, ο Chris είχε ξεκαθαρίσει ότι αν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι τους έκαναν τη ζωή δύσκολη, θα έπαιρνε τη γυναίκα του και θα επέστρεφαν στις ΗΠΑ. Η απειλή του rock star μάλλον έπιασε τόπο, και από τότε είναι ελάχιστες οι φορές που η οικογένεια Martin φιγουράρει σε σελίδες περιοδικών.

Όπως φάνηκε όμως, ακόμα και οι πιο... σκληροπυρηνικοί κάποια στιγμή λυγίζουν και κατακλύζονται από έντονα συναισθήματα για τον άνθρωπο που αγαπούν. Ελπίζουμε τώρα που το συγκεκριμένο φιλί «παίζει» παντού, ο Chris να μην τα πάρει κρανίο!

Δείτε το video και την αντίδραση της Gwyneth...

Διαβάστε επίσης: Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Μέσα στο νέο τους σπίτι

Gwyneth Paltrow- Ellen Degeneres μαζί στην κουζίνα