Oι πιο σκανδαλώδεις twitpics διασήμων για το 2012

Γωγώ Φούντα
Oι πιο σκανδαλώδεις twitpics διασήμων για το 2012

Ώρες ώρες αναρωτιόμαστε τι μπορεί να παίρνουν!

Aναμφισβήτητα η είσοδος της τεχνολογίας και του διαδικτύου στη ζωή μας, την έχει αλλάξει και έχει φέρει τα πάντα ένα μόνο κλικ μακριά! Μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα και με 2-3 απλές κινήσεις μπορούμε να εισβάλουμε στις ζωές των μεγαλύτερων star του πλανήτη, να διαβάσουμε τισ σκέψεις τους και να θαυμάσουμε τις αμέτρητες και κάποιες φορές σοκαριστικές και ιδιαίτερες πόζες τους. Κυρίες και κύριοι, ιδού οι πιο αξιομνημόνευτες φωτογραφίες που ανέβασαν πρωτοκλασάτοι star στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Rihanna: Το κακό κορίτσι της μουσικής, αποδείχθηκε μεγάλη fan του Twitter καθώς ανεβάζει ασταμάτητα φωτογραφίες οι περισσότερες εκ των οποίων από την προσωπική της ζωή. Χαραγμένη στο μυαλό όλων θα μείνει η φωτογραφία που η διάσημη star γυμνάζεται επιδεικνύοντας τα... κάλλη της, αλλά και οι ημίγυμνες, τάχα αυθόρμητες πόζες, οι οποίες προκάλεσαν κατά καιρούς πολλά καρδιοχτύπια στο αντρικό φύλο. H κορυφαία με διαφορά ωστόσο είναι η φωτογραφία που ανέβασε από το Coachella Festival. Η διάσημη τραγουδίστρια απεικονίζεται στους ώμους ενός άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και ταυτόχρονα να... παίρνει ναρκωτικά τα οποία και έχει τοποθετήσει στο φαλακρό του κεφάλι!

Lady GaGa: Αρκετά αυθόρμητη και ίσως λίγο τρομακτική θα χαρακτηρίζαμε τη φωτογραφία που ανέβασε η εκκεντρική star. H συγκεκριμένη πόζα είναι αμέσως μετά από ένα ατύχημα που έιχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της video clip. Ομολογουμένως φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη, αλλά και για πρώτη φορά φυσική!

Stacy Keibler: Το κορίτσι του George Clooney μπορεί να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά ή το ντύσιμό της, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστη από κανένα. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αγνοήσει αυτούς τους υπέροχους, σμιλεμένους κοιλιακούς;

Κim Kardashian: Η διάσημη σεξοβόμβα, ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ως ευχαριστώ προς τους followers της οι οποίοι έφτασαν αισίως τους 2 εκατομμύρια! Στοιχηματίζουμε ότι όλοι το εκτίμησαν δεόντως!

Victoria Beckham: Η διάσημη fashion designer, μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε αρκετά χαμηλών τόνων συμπεριφορές αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να υπερβεί τον εαυτό της και να πιάσει τον επίσης διάσημο σύζυγό της David Beckham από τα... balls όπως χαρακτηριστικά έγραψε! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο David δεν υπήρχε στη φωτογραφία ως άνθρωπος, αλλά ως αφίσα!

Selena Gomez: Η νεαρή star και σύντροφος του Justin Bieber προκάλεσε πανικό στις απανταχού θαυμάστριες του καλού της όταν ανέβασε μία φωτογραφία φορώντας ένα δαχτυλίδι στο οποίο ήταν σκαλισμένο το γράμμα «J». Tελικά όπως αποδείχθηκε όλα ήταν μία φάρσα της Selena και το ερωτευμένο ζεύγος δεν έχει βάλει μπρος για γάμο!

Jessica Simpson: Η σέξι τραγουδίστρια απαθανατίστηκε, από το σύζυγό της προφανώς, να σέρνει το καρότσι του νεογέννητου μωρού της. Μόνο που η φωτογραφία επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της το οποίο αν ληφθεί υπόψη ότι είναι και λεχώνα, είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό!