Πως γιόρτασαν την 4η Ιουλίου οι Αμερικάνοι celebrities

Πως γιόρτασαν την 4η Ιουλίου οι Αμερικάνοι celebrities

Οι διάσημοι της Αμερικής και η Ημέρα Ανεξαρτησίας τους

Είτε οικογενειακά, είτε με άλλους φίλους - celebrities, είτε ξαπλωμένοι σε κάποια παραλία, ή στην αυλή τους σπιτιού τους, οι σταρς στις ΗΠΑ, γιόρτασαν για μια ακόμη χρονιά την 4η Ιουλίου, ή Independance Day για το έθνος τους.

Οι Matthew McConaughey, Jessica Alba, Chris Hemsworth, Alessandra Ambrosio, Jennifer Garner και Ben Affleck χάρηκαν την όμορφη μέρα με τα πιτσιρίκια τους.
Οι Christina Aguilera Naomi Cambell, Heidi Klum η οποία τουιτάρισε τη φωτό με το υπέροχο σώμα της, συνοδευμένη από ένα: "Gorgeous day!", χάρηκαν τον ήλιο σε παραλίες.

Άλλοι, γεμάτοι πατριωτικό ενθουσιασμό (αυθόρμητο ή φτιαχτό δεν έχει σημασία) έσπευσαν να ντυθούν, μέχρι και σε μαγιώ, με τα χρώματα της Αστερόεσσας, να κρατήσουν σημαιάκια, ή να φωτογραφηθούν με backround "τυπικά" Αμερικανικό.

Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα ανέβασαν σε προσωπικά sites, στο Facebook, και ειδικά στο Twitter αυτές τις φωτογραφίες, συνοδευόμενες συνήθως από ατάκες με ευχές ή άλλες "εξυπναδίτσες" της στιγμής.

Διαβάστε μερικά από τα tweets τους:



Miley Cyrus και Vanessa Hudgens : "Είμαστε τόσο περήφανες με το...πατριωτικό χρώμα των νυχιών μας ."

Η Rihanna, που πενθεί τη γιαγιά της, έγραψε: "Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου Αμερική", ενώ φωτογραφήθηκε να παρακολουθεί τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Ο Charlie Sheen: Dodgers--Reds!! Θα το λατρέψετε...Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου

Η Kate Upton: "Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου!! Απολαμβάνω το πικ νικ μου με μια φιλη στην παραλία"

Ο Justin Bieber: "Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου σε όλους τους Αμερικάνους που μας αφήνετε να κάνουμε barbeque μαζί σας σήμερα. Διασκεδάστε!"

Η Paris Hilton: "Ευτυχισμένη η 4η Ιουλίου. Να είναι ασφαλής και διασκεδαστική!"Happy 4th of July! Have a safe and fun 4th! #YES!

Η Miley Cyrus: "Happy 4th ❤"