Η Jennifer Aniston είπε ΟΧΙ στην πρόταση γάμου;

Η Jennifer Aniston είπε ΟΧΙ στην πρόταση γάμου;

Μα τόση ανωτερότητα αυτό το κορίτσι;

Η Jennifer Aniston έκλεισε ήδη 15 μήνες σχέσης με τον Justin Theroux και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, ο 40χρονος ηθοποιός έκανε τελικά την πρόταση στο κορίτσι μας κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους στη Ευρώπη, αλλά δεν έλαβε θετική απάντηση.

Οι πληροφορίες θέλουν τη 42χρονη σταρ έτοιμη να πει το 'Ναι' στις 13 Ιουνίου σε άκρως ρομαντικό δείπνο που της είχε οργανώσει ο καλός της στο εστιατόριο Le Jules Vern επάνω στον πύργο του Άιφελ. Όμως η πρόταση δεν ήρθε τελικά και η Jennifer ξαναέζησε το σενάριο του 'Απλά δεν σε γουστάρει', μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου της στο πλευρό του Ben Affleck.
«Η Jennifer είχε θυμώσει τόσο πολύ που άρχισαν να της φταίνε τα πάντα και έβρισκε συνέχεια λόγο για καυγά», συνεχίζουν οι πηγές, διευκρινίζοντας όμως ότι παρόλο που το σκηνικό έφτιαξε σχετικά γρήγορα, η διάθεση είχε χαθεί για τα καλά. Μετά το Παρίσι, το ζεύγος ταξίδεψε στη Ρώμη όπου ο Justin αποφάσισε να την ξαφνιάσει αλλά μάλοον συνέβη το αντίθετο.

«Η Jennifer νιώθει ότι ο Justin της ζήτησε να παντρευτούν μόνο και μόνο επειδή εκείνη τον πίεσε και αυτό δεν το θέλει με τίποτα. Ο Justin τα έκανε όλα όπως έπρεπε. Γονάτισε, της πρόσφερε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Εκείνη του είπε ότι τον αγαπά και ότι θέλει να τον παντρευτεί, όμως δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή τη στιγμή, νιώθει ότι όλα έγιναν υπό πίεση», μεταφέρουν οι πηγές. «ΗJen νιώθει ότι ο Justin δεν είναι έτοιμος αλλά είναι πρόθυμη να τον περιμένει», λένε άτομα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού σύμφωνα πάντα με την Αμερικανική έκδοση του περιοδικού. Και οι διακοπές του ζευγαριού συνεχίζονται!