Suri Cruise: Η ζωή της με τον μπαμπά Tom

Γωγώ Φούντα
Suri Cruise: Η ζωή της με τον μπαμπά Tom

Τι είδους πατέρας ήταν ο εκκεντρικός Tom για την μικρή Suri;

Είναι το πιο πολυσυζητημένο παιδί των τελευταίων ημερών, και όχι άδικα, και ένα από τα διασημότερα παιδιά παγκοσμίως. Ο λόγος φυσικά για την μικρή Suri Cruise, η οποία βρίσκεται στην μέση μίας απίστευτης δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στους δύο διάσημους γονείς της, Τom Cruise και Katie Holmes. Και μπορεί όλο και περισσότερες πληροφορίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την μανία του Tom για τη Σαιεντολογία και την επιμονή του να κλείσει την 6χρονη κόρη του σε ειδικό σχολείο, όμως τα φωτογραφικά ντοκουμέντα όλων αυτών των ετών δείχνουν ένα τρυφερό και στοργικό πατέρα ο οποίος περνούσε πολύ ελεύθερο και δημιουργικό χρόνο με την κόρη του.

«Ο Tom στη ζωή είναι ακριβώς όπως και στον κινηματογράφο, παθιάζεται με ότι και να κάνει. Από τότε που ήρθε στη ζωή μας η μικρή, της έχει αφιερωθεί αποκλειστικά. Είναι καταπληκτικός πατέρας», έλεγε η Katie Holmes λίγο καιρό μετά τη γέννηση της Suri και ουδείς μπορούσε να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της.

Πατέρας και κόρη ήταν αχώριστοι, με τον Tom να την παίρνει μαζί του για ψώνια, για καφέ ή να τη συνοδεύει σε διάφορες δραστηριότητες όπως σε γυμναστικές επιδείξεις και πάρτι μασκέ. Χαρακτηριστικά είναι τα στιγμιότυπα περίπου ένα χρόνο πριν όπου οι δυο τους διασκέδασαν με την ψυχή τους σε Λούνα Παρκ, με την όμορφη μικρούλα να έχει ζωγραφίσει στο πρόσωπό της μία πεταλούδα ενώ την ίδια στιγμή ο περήφανος μπαμπάς την φόρτωνε δώρα και αναμνηστικά. «Ήταν το πιο όμορφο θέαμα που έχουμε δει ποτέ. Ένας όμορφος μπαμπάς, να διασκεδάζει με την όμορφη κόρη του» ήταν τα λεγόμενα ανθρώπων που είχαν βρεθεί εκείνη την μέρα στο πάρκο.

Και παρά το γεγονός ότι πολλοί θα θεωρήσουν ότι η μικρή είναι κακομαθημένη και ότι ντύνεται και φέρεται σαν μικρομέγαλο, οι γονείς της έρχονται να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι εκ γενετής είχε αναπτυγμένη αίσθηση του στιλ και πως πάντα διάλεγε και συνδύαζε ολομόναχη τα ρούχα της. « Η Suri φτιάχνει τους κανόνες και ο Τom και η Katie απλά ακολουθούν. Δεν είναι κακομαθημένη, απλά είναι το κέντρο του κόσμου τους» υποστήριξε κάποτε άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Cruise.

Και γιατί όχι άλλωστε; Μία την έχουν...

Διαβάστε επίσης: Εδώ ήθελε ο Tom Cruise να στείλει τη Suri

Katie Holmes: Το νέο της σπίτι