Rihanna: «Δεν έχω ερωτική ζωή»

Rihanna: «Δεν έχω ερωτική ζωή»

Η superstar φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό Harper's Bazaar και μίλησε εφ' όλης της ύλης

Με εντυπωσιακές, σέξι δημιουργίες των Tom Ford, Balmain, Alexander Wang, Paco Rabanne και Ralph Lauren φωτογραφήθηκε η Rihanna για τo editorial του τεύχους Αυγουστου της αμερικανικής έκδοσης του Harper’s Bazaar. Η τραγουδίστρια μίλησε για το σεξ, την μουσική, αλλα και την σχέση της με την δημοσιότητα.

Για την σχέση με το σώμα της: «Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με το σώμα μου αυτή την περίοδο, αλλά γεικώς, τρώω τα πάντα! Μου λείπει ο πισινός μου. Χρειάζομαι να τον έχω. Αυτή την στιγμή έχω κάτι σαν πισινό, αλλά μπορώ και πολύ καλύτερα».

Για τον έρωτα: «Όταν ερωτεύτηκα το έκανα με όλη μου την ψυχή. Ήμουν πραγματικά πολύ, πολύ ερωτευμένη και αυτό που αισθανόμουν ήταν ανεκτίμητο. Και, εν ριπή οφθαλμού άλλαξε ολόκληρος ο κόσμος μου. Ό,τι ήξερα, μέχρι τότε, είχε γίνει αγνώριστο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ένιωθα τόσο πόνο. Φοβάμαι να ξανανιώσω με τον ίδιο τρόπο».

Για την συνεργασία της με τον Chris Brown: «Οι θαυμαστές μου δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί του. Καταλάβαινα ότι οι άνθρωποι ανησυχούσαν αλλά δεν το έβλεπα έτσι, γιατί ήμουν σε πολύ διαφορετική θέση πλέον».

Για την εκκεντρικότητά της: «Είμαι εκκεντρική μέσα από την μουσική μου, την αίσθησή μου της μόδας, τα tattoos και τα μαλλιά μου. Στην ερωτική μου ζωή έχω υπάρξει συντηρητική... για την ακρίβεια, δεν έχω ερωτική ζωή. Αν γνωρίσω κάποιον, που μου φαίνεται πολύ cool, θα περάσω χρόνο μαζί του. Αλλά την στιγμή που θα συνειδητοποιήσω ότι ερχόμαστε πολύ κοντά, απομακρύνομαι- απλώς δεν αφήνω τους ανθρώπους να με πλησιάσουν ».