Ποια star έπινε αλκοόλ, ενώ θήλαζε;

Ποια star έπινε αλκοόλ, ενώ θήλαζε;

Νέο σκάνδαλο για τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Τελικά έχουν δίκαιο όσοι ισχυρίζονται ότι, η δυστυχία θέλει για παρέα της και άλλη δυστυχία.
Δεν φτάνει που η Jessica Simpson έχει να αντιμετωπίσει ένα μαρτύριο που λέγεται εντατική δίαιτα για να χάσει 40 κιλά, το αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό, Us Weekly της πρόσθεσε άλλον ένα εφιάλτη, μια και ισχυρίζεται ότι για αρκετό καιρό η 32χρονη star (έχει γενέθλια αύριο στις 10 Ιουλίου) έπινε αλκοόλ, ενώ ταυτόχρονα θήλαζε.

Το ρεπορτάζ, που επικαλείται τη μαρτυρία ενός φίλου της Jessica, λέει ότι η ίδια είχε πάντα πρόβλημα με το junk food και έτσι κάλεσε την μητέρα της Tina και κάποιους φίλους της, ώστε να την βοηθήσουν να κρατηθεί υπό έλεγχο. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Jessica θα συνεχίζει να θηλάζει όλο τον Ιούλιο και ότι αναγκάστηκε να κόψει τα αγαπημένα της, αλλά με πολλές θερμίδες, κοκτέιλ Μαργαρίτα που έπινε. O γιός της Maxwell γεννήθηκε την 1η Μάιου, πράγμα που σημαίνει ότι θήλαζε την ίδια στιγμή που έπινε αλκοολούχα κοκτέιλ. Το περιοδικό επανέρχεται και στη συμφωνία που έκανε η star με το κέντρο αδυνατίσματος Weight Watchers. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, πρέπει μέχρι τέλους του χρόνου να χάσει τα 40 επιπλέον κιλά που έχει πάρει. Το περιοδικό όμως αναφέρει μια παράμετρο της συμφωνίας, σύμφωνα με την οποία η ηθοποιός-τραγουδίστρια, πρέπει μέχρι το τέλος Αυγούστου να χάσει τουλάχιστον 9 κιλά, αλλιώς δεν θα πάρει δεκάρα.

Πολύ άγχος και πολύ πίεση έχει πέσει στους ώμους της Jessica. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ή ίδια και έβαλε να πιεί μια Μαργαρίτα για να δίωξει λίγο από το στρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια σεξοβόμβα έφτασε τα 100 κιλά;