Η Angelina μεταθέτει την ημερομηνία γάμου: Το είπε ο γκουρού της!

Η Angelina μεταθέτει την ημερομηνία γάμου: Το είπε ο γκουρού της!

Τι θα κάνει τελικά η Jolie; Θα περιμένει;

Ένας είναι ο 'άνθρωπος' που η Angelina Jolie εμπιστεύεται πιο πολύ και από τον εαυτό της είναι ο γκουρού της Siyag Siddha ο οποίος την έχει κατευθύνει προς δύο πνευματικούς συμβούλους, τον Ram Lalji Siyag και τον Ajarn Nu Canpae. Τον τελευτάιο συμβουλεύτηκε η Angelina Jolie πριν προχωρήσει στις υιοθεσίες των παιδιών της. Είναι μάλιστα ο άνθρωπος που επιμελήθηκε τα ιδιαίτερα τατουάζ που έχει κάνει η ηθοποιός και στόσο έχουν να την προστατεύουν δίνοντάς της δύναμη και ευημερία.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε κρίσεις στη σχέση του που ξεπέρασε με τη βοήθεια των γκουρού και της yoga. Τη συμβουλή τους ζήτησαν να πάρουν και για την κατάλληλη ημερομηνία γάμου. Παρότι ο ίδιος ο Brad Pitt έχει διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του το 2011, ένα τελευταίο δημοσίευμα του Grazia, αναφέρει πως ο γάμος δεν μπορεί να τελεστεί για έναν τουλάζιστο χρόνο.

Σύμφωνα με το γκουρού, το βεβαρυμένο παρελθόν από αποτυχημένους προηγούμενους γάμους θα συνεχίζει να απηλεί το ζεύγος μέσα στο 2012. Ο βουδιστής γκουρού της απαγόρεψε να προχωρήσει σε γάμο σύντομα και το ζευγάρι, μη θέλοντας φυσικά να ρισκάρει το ενδεχόμενο ενός ακόμα αποτυχημένου γάμου το σκέφτεται... Και τι θα πουν στα παιδιά τους που περιμένουν πώς και πώς το γεγονός;