Alessandra Ambrosio: Δείτε το σώμα της 2 μήνες μετά την γέννα.

Alessandra Ambrosio: Δείτε το σώμα της 2 μήνες μετά την γέννα.

Η δίαιτα και τα μυστικά ενός top model.

Μπορεί να έκλεισε τα 31 της και να έχουν περάσει μόλις 8 εβδομάδες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της , το σώμα όμως του διάσημου μοντέλου της Victoria's Secret επανήλθε στην προηγούμενη σέξι του κατάσταση σε χρόνο ρεκόρ.
Η βραζιλιάνα top model γέννησε το γιό της Noah Phoenix στις 7 Μαΐου και δύο μήνες μετά ο φακός των παπαράτσι την φωτογράφισε σε παραλία του Malibu να παίζει Μπιτς βόλεϊ φορώντας το μαγιό της και ένα φανελάκι που αποκάλυπτε την ήδη επίπεδη κοιλιά της. Το γεγονός ότι πέρασε όλη το σαββατοκύριακο στην παραλία τρέχοντας και παίζοντας ατέλειωτα παιχνίδια βόλεϊ στην παραλία, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να σκεφτούμε ότι δεν έχασε τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης από τον καναπέ του σπιτιού της.
Πριν ένα χρόνο το διάσημο μοντέλο είχε μιλήσει στο "New York magazine" και είχε αποκαλύψει την δίαιτα της. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια:


Το βασικό θεμέλιο της δίαιτας της ήταν οι θερμίδες και ένας τρόπος να ελέγξεις τις καθημερινές σου θερμίδες είναι να πολλαπλασιάσεις το τρέχον σωματικό σου βάρος Χ 10. (Επειδή το άρθρο αναφέρεται στον αμερικανικό τρόπο μέτρησης βάρους σε pounds, πρέπει να το προσαρμόσουμε σε κιλά, οπότε το σωστό είναι να το πολλαπλασιάσετε Χ 22. Αν δηλαδή είστε 60 κιλά Χ 22 =1320. Αυτές είναι οι θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά ανάλογα με το βάρος σας, αν θέλετε να μείνετε στα ίδια κιλά. Μειώνοντας 5% των θερμίδων χάνετε τουλάχιστον ένα κιλό το μήνα)
•Δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό. Ακόμη και τις μέρες που δεν πεινάει καθόλου αναγκάζει τον εαυτό της να φάει μια μπανάνα, ένα μήλο ή μια μικρή χούφτα αμύγδαλα και ένα ποτήρι γάλα.
•Ανάμεσα στα γεύματα τρώει σνακ των 100 ή 200 θερμίδων, όσο δηλαδή ένα φρούτο ή καμιά φορά και μισό, ανάλογα τις θερμίδες.
•Η ίδια έχει αδυναμία στη γιαπωνέζικη και ταϊλανδέζικη κουζίνα, στο σούσι και στις σούπες.
•Από το απόγευμα και μετά αποφεύγει τους υδατάνθρακες.
•Γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα με προσωπικό γυμναστή και μέρος της ρουτίνας της είναι το βραζιλιάνικο Butt Lift ή αλλιώς ανόρθωση γλουτών. Πρόκειται για κοινή πρακτική των περισσότερων Top models, που επικεντρώνουν , μέσω γυμναστικής, χορού ή αερόβιας άσκησης, στην περιοχή των οπισθίων.

Αυτά είναι τα μικρά μυστικά της Alessandra Ambrosio και απ' ότι βλέπουμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες, αποδίδουν!