Μύκονος report: Οι τελευταίες celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων

Μύκονος report: Οι τελευταίες celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων

Οι εγχώριοι σταρ συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο και τις τελευταίες μέρες είχαμε νέες προσθήκες στον (μακρύ) κατάλογο.

Καλοκαίρι χωρίς celebrities στη Μύκονο είναι σαν καλοκαίρι χωρίς καρπούζι και πεπόνι μαζί, δεν νοείται καν, μη σας πούμε πως έχει γίνει πλέον ένα από τα παραδοσιακά ελληνικά έθιμα. Έτσι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, οι εγχώριοι σταρ πήραν φίλους, συντρόφους, οικογένειες, σκυλιά, γατιά και όλες τις LV βαλίτσες τους και αναχώρησαν για το αγαπημένο τους νησί.

Και όσο φτάνουμε στα μέσα του καλοκαιριού, οι αφίξεις των διασήμων στο νησί των ανέμων όλο και αυξάνονται. Τις τελευταίες μέρες, πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά να λιάζεται στην παραλία ενόσω ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας έκανε wind–surf, τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Κώστα Κατσουράνη να παίζει στην ακρογιαλιά με τον γιο του, τον Άγγελο Μπασινά μετά της γυναίκας του Βιβής να κάνουν νυχτερινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού, καθώς και τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Κώστα Χαλκιά με τη σύζυγό του Ξένια, αλλά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο με τη γυναίκα του Χριστίνα, και καλή παρέα να διασκεδάζουν σε μπαρ του νησιού.

Τελευταία παρουσία, και μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακή, που εντοπίσαμε, ήταν η Τάμτα, η οποία έδωσε live σε μαγαζί της Μυκόνου φορώντας ένα ιδιαίτερα τολμηρό αλλά και στυλάτο φόρεμα, ενώ αργότερα ο φακός την απαθανάτισε να κάνει βόλτα στο νησί.

Το καλοκαίρι έχει ακόμα καιρό μπροστά του και οι celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων θα συνεχίσουν ακάθεκτες, γι᾽ αυτό μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο φωτογραφικό αφιέρωμα -ποτέ δεν ξέρετε τι θα δουν τα μάτια σας.