Katie Holmes: Δείτε πως ήταν ένα χρόνο πριν

Γωγώ Φούντα
Katie Holmes: Δείτε πως ήταν ένα χρόνο πριν

Τελικά ο χωρισμός έκανε καλό στη διάσημη ηθοποιό;

Eίναι αναμφισβήτητα ένα από τα δύο πρόσωπα των ημερών, το άλλο είναι ο πρώην σύζυγός της! Ο λόγος φυσικά για τη φρεσκοχωρισμένη Katie Holmes η οποία σόκαρε τα πηγαδάκια της showbiz, και όχι μόνο, με την ξαφνική αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εναντίον του Tom Cruise λίγες μόλις μέρες πριν.

Πολλά έχουν ακουστεί για τους λόγους του χωρισμού του διάσημου ζεύγους, και ίσως ποτέ να μην καταφέρουμε να μάθουμε την πάσα αλήθεια. Αυτό πάντως που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, είναι ότι η ελευθερία πάει πολύ στη διάσημη ηθοποιό η οποία στις τελευταίες της εμφανίσεις, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, φαίνεται ανανεωμένη, φρέσκια και πιο αδυνατισμένη από ποτέ!

Μόλις ένα χρόνο πριν, οι φωτογραφίες της έδειχναν ένα άτομο καταθλιπτικό, απεριποιήτο και σαφώς με πολλά παραπανίσια κιλά. Η εικόνα της δε θύμιζε σε τίποτα star του Hollywood πόσο μάλλον μία ερωτευμένη γυναίκα η οποία περνά καλά στο γάμο της. Κάτι που φυσικά αποδείχθηκε περίτρανα με την εντυπωσιακή της μεταμόρφωση και την υπέροχη παρουσία την οποία έχει σήμερα. Τελικά έπρεπε να απαλλαγεί από τα δεσμά του ιδιαίτερου και ψυχικά διαταραγμένου Tom, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, για να μπορέσει να βρει τον εαυτό της!

Διαβάστε επίσης: Katie Holmes: Ανησυχητικά αδυνατισμένη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Τότε και τώρα: Πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου η πλεόν πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών Katie Holmes;