H Katie Holmes επέστρεψε στον Καθολικισμό! Και τώρα;

H Katie Holmes επέστρεψε στον Καθολικισμό! Και τώρα;

Ζητώντας καθοδήγηση από την επίσημη Εκκλησία της Νέας Υόρκης

Είναι γεγονός πως η Katie Holmes επέστρεψε στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας της Νέας Υόρκης και ζήτησε μάλιστα συγχώρεση και καταφύγιο, τόσο για αυτήν όσο και για τη μικρή Suri. Η ίδια έθεσε το θέμα της θρησκείας σαν βασικό άιτιο διαζυγίου, ενώ εξομολογήθηκε πώς εδώ και πολύ καιρό βασανιζόταν και πιεζόταν από τις παράλογες πρακτικές και επιθυμίες του συζύγου της.

Είχε καταλάβει καιρό πως κάτι διαταραγμένο κρύβεται πίσω από τη Σαϊεντολογία αλλά φοβόταν τόσο για την ασφάλεια της κόρης της και τη δική της που ακόμη και με τους δικηγόρους συνομιλούσε κρυφά μέσω κινητών που αγόραζε και πετούσε κάθε μέρα! Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που βρίσκονταν παγιδευμένες στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, φυλακισμένες ακόμη και για ένα μήνα τη φορά χωρίς να μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Η Katie δεν χάνει ευκαιρία και επιδιώκει να περνά όμορφες στιγμές με την κόρη της κάνοντας πράγματα που τους ήταν απαγορευμένα. Χαίρεται που το θέμα έχει πάρει έκταση μιας και τώρα που η κοινή γνώμη γνωρίζει αισθάνεται περισσότερο ασφαλής! Είναι τελικά τόσο επικίνδυνο πρόσωπο ο Tom Cruise;

Η Katie είναι πλέον επισήμως καταγεγραμμένη στο μητρώο της Εκκλησίας του St. Francis Xavier, όπως και η Suri(φυσικά πρόκειται για μία σέκτα του Καθολικισμού και πάλι που χρονολογείται στο 1847). Το περιστατικό που λύγισε την Holmes πριν λίγους μήνες συνέβη στα γυρίσματα της τελαιυταίας ταινίας του Tom, ενώ μαμά και κόρη ήταν στα παρασκήνια. Η Suri έκανε μια σκανταλιά και καθώς η Katie της μιλούσε προκειμένου να της εξηγήσει ένας μέντορας του Tom, που δεν τον αφήνει ποτέ μόνο, μπήκε στη μέση και απομάκρυνε το παιδί λέγοντας της πως δεν έχει δικαίωμα στην διαπαιδαγώγηση της κόρης της και έπρεπε να τηλεφωνήσουν στον Tom για να πάρουν την άδειά του και να συζητηθεί το άν η άποψη και εξήγηση που έδινε η μητέρα στο παιδί ευσταθούσε με βάση τα λεγόμενα της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας! Η Katie κατάλαβε πως την περίμενε η ίδι μοίρα με την Nicole Kidman που έχασε κάθε επαφή με τα υιοθετημένα της παιδιά Connor και Isabella, πέφτοντας σε κατάθλιψη.

Η Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας υποτίθεται πως απαγορεύει επαφές ανάμεσα σε παιδιά και γονείς αν δεν ανήκουν και οι δύο στους κόλπους της! Η Katie έχει πλήρη κηδεμονία της Suri, άρα και την ευθύνη της θρησκευτικής κατεύθυνσης της μικρής. Τι θα γίνει τώρα; Η Σαϊεντολογία θα εξαιρέσει τον Tom ή εκείνος θα ξεγράψει το παιδί του;