Pattinson-Stewart: Η νέα δημόσια εμφάνιση

Pattinson-Stewart: Η νέα δημόσια εμφάνιση

Το αγαπημένο ζευγάρι άρχισε την προώθηση της τελευταίας twilight ταινίας.

Τέσσερις μήνες έχουν απομείνει μέχρι την προβολή της τελευταίας ταινίας του έπους –χρυσορυχείο-twilight και οι fan μετράνε τις μέρες. Το αγαπημένο μας ζευγάρι άρχισε ήδη της εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας, twilight: Breaking Dawn II. Πρώτος σταθμός το Comic-con που πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο βιβλίων comics και popular arts που γίνεται στο San Diego της Καλιφόρνια.

Οι σκληροπυρηνικοί fan του Twilight περιμένουν στην ουρά για ολόκληρες μέρες με την ελπίδα να δουν από κοντά τους διάσημους βρικόλακες. Αυτή είναι η τέταρτη και τελευταία φορά που η ταινία θα παραστεί στο συνέδριο και τα ουρλιαχτά και οι κραυγές ήταν ανάλογες των εισπράξεων. Το ζευγάρι έφυγε από το ξενοδοχείο για τον συνεδριακό χώρο μαζί με την Kristen να προηγείται μερικά βήματα του Robert.

Η 22χρονη star φορούσε μια φωσφοριζέ φούστα BCBG Max Azria και αθλητικά παπούτσια Barbara Bui, ενώ ο Robert ήταν επίσης καλοκαιρινά ντυμένος με τα μαλλιά του να έχουν μακρύνει ξανά. Οι δύο τους υπέγραψαν αυτόγραφα, πόζαραν για τους φωτογράφους πριν συναντήσουν τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας στο τεράστιο πάνελ που είχε στηθεί. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πάνελ η Kristen ρωτήθηκε τι σκέφτηκε για τον Pattinson την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. "Μου άρεσε το παντελόνι του" είπε και τελικά δεν περιορίστηκε στα ρούχα του , αλλά "πήρε" όλο το πακέτο.

Τελικά θα μας λείψει το ζευγάρι, που κατά πάσα πιθανότατα θα αργήσουμε να το ξαναδούμε –αν ποτέ το ξαναδούμε- μαζί στην οθόνη.