Σέξι κι όποιος αντέξει: πόσο καυτά είναι τα κορίτσια των πιο διάσημων αθλητών;

Σέξι κι όποιος αντέξει: πόσο καυτά είναι τα κορίτσια των πιο διάσημων αθλητών;

Αυτά τα ζευγάρια ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Οι διάσημοι αθλητές μπορεί να είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να σκοράρουν, αλλά και εκτός γηπέδων δεν τα πάνε καθόλου άσχημα. Τα κορίτσια των πιο ωραίων αθλητών είναι εξίσου ωραία κι όταν κυκλοφορούν κάνουν το θερμόμετρο ναανεβαίνει, ελάτε να τς γνωρίσουμε.

Η Gisele Bundchen είναι όχι μόνο super model, αλλά Κα σύζυγος αλήτη. Διάσημη για τις θανατηφόρες καμπύλες της, ο άγγελος της Victoria Secret και ο άντρας της Tom Brady που παίζει με τους New England Patriots είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια.

Η Kim Kardashian είναι πλέον με τον Kanye West, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξει στυλ. Ο προηγούμενος κύριος που ήταν μαζί της, Kris Humphries την παντρεύτηκε για 72 μέρες για να τη χωρίσει λίγο αργότερα. Συνεχίζει βέβαια και είναι μία hot πρώην κυρία αθλητή.

Η Victoria Beckham δε χρειάζεται συστάσεις. Η πρώην 'Posh Spice' ερωτεύτηκε τον ποδοσφαιριστή David Beckham, τον παντρεύτηκε κι από τότε ξεκίνησαν μαζί μία πορεία δόξας και χρήματος.

Αφού βγήκε με τον Tony Romo, η Jessica Simpson συνειδητοποίησε πως βρήκε επιτέλους το λιμάνι της στα μάτια του διάσημου αθλητή Eric Johnso με τον οποίο πρόσφατα απέκτησε και μια πανέμορφη κορούλα. Να σας ζήσει.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και ενημερωθείτε και εσείς για τις υπόλοιπες διάσημες κυρίες που ξελόγιασαν τους πιο γοητευτικούς αθλητές!