Step by step: Η μεταμόρφωση της Naomi Watts σε πριγκίπισσα Diana

Γωγώ Φούντα
Step by step: Η μεταμόρφωση της Naomi Watts σε πριγκίπισσα Diana

Η πριγκίπισσα Diana βρήκε τη χαμένη της αδερφή στο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού...

Tα γυρίσματα της ταινίας Princess Of Wales συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς κι εμείς δε χορταίνουμε να βλέπουμε εικόνες της πρωταγωνίστριας Naomi Watts ως πριγκίπισσα Diana.

Μόλις χθες, το cast της Χολιγουντιανής υπερπαραγωγής βρέθηκε στην Τριέστη της Ιταλίας προκειμένου να γυρίσουν τη σκηνή του θανάτου της Lady D. και του εραστή της Dodi, ζωντανεύοντας μνήμες από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στους δρόμους του Παρισιού.

Ήταν 31η Αυγούστου του 1997 και το παράνομο ζεύγος μόλις είχε επιβιβαστεί στο μαύρο πολυτελές του αμάξι με προορισμό το διαμέρισμα του Dodi Al Fayed χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν τους αμέτρητους paparazzi που τους καταδίωκαν. Ο οδηγός της λιμουζίνας στην προσπάθειά του να αποφύγει τους φωτογράφους και να προστατεύσει τα αφεντικά του, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα σε ένα πυλώνα στο εσωτερικού του περίφημου τούνελ στην Place De L'Alma.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους, με τη Diana και το σύντροφό της να χάνουν τη ζωή τους όπως επίσης και ο σωματοφύλακάς τους, βυθίζοντας στο πένθος μία ολόκληρη χώρα και γεννώντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Μόλις πριν μία βδομάδα, το συνεργείο της ταινίας βρέθηκε στην Κροατία προκειμένου να γυριστούν κάποιες σκηνές από τις διακοπές της πριγκίπισσας με τον αγαπημένο της στο Saint Tropez, με τη Naomi να φορά το θρυλικό γαλάζιο μαγιό της Diana διά χειρός Melissa Odabash. Μάλιστα τα σχέδια της συγκεκριμένης σχεδιάστριας λατρεύονται με πάθος από τις μεγαλύτερες stars της showbiz, ανάμεσα στις οποίες είναι οι Cheryl Cole και Kelly Brook.

Το συγκεκριμένο ταξίδι της πριγκίπισσας πραγματοποιήθηκε μόλις μία βδομάδα πριν το μοιραίο δυστύχημα, ενώ το φιλμ περιγράφει τα δύο τελευταία της χρόνια πριν το θάνατό της και επικεντρώνεται στους παράνομους δεσμούς της με τον καρδιοχειρουργό Dr Hasnat Khan και φυσικά τον Dodi Al Fayed.

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Diana ζει!

H Naomi Watts με look εμπνευσμένο από τα 20's