H Angelina παράτησε τον Mick Jagger μετά από ένα διήμερο πάθους!

Γωγώ Φούντα
H Angelina παράτησε τον Mick Jagger μετά από ένα διήμερο πάθους!

H Angelina είναι το κορίτσι που κάποτε είχε πληγώσει τον αθεράπευτο γυναικά!

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη δημοσίευση της νέας βιογραφίας του θρύλου της rock Mick Jagger δεν έχουν τελειωμό και κάθε φορά είναι πιο εντυπωσιακές και... γαργαλιστικές!

Αναμφίβολα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών έχει να κάνει με τις ερωτικές περιπέτειες του διάσημου τραγουδιστή και κυρίως στην εμμονή του με το να κλέβει γυναίκες άλλων! Μάλιστα, ξεχωριστή μνεία γίνεται στην τάση του να αφήνει το συνάδελφο Eric Clapton στα κρύα του λουτρού, ξελογιάζοντας τα κορίτσια του!

Κάπως έτσι είχε γίνει και με την Carla Bruni, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Clapton και για κακή του τύχη την έβαλε στο μάτι ο Jagger ο οποίος του είχε κλέψει κι άλλο κορίτσι κάποτε. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Clapton είχε παρακαλέσει τον ασυγκράτητο Jagger να αφήσει ήσυχη την ιταλίδα καλλονή, κάτι που φυσικά δεν εισακούστηκε!

Οι δυο τους λοιπόν έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, την περίοδο μάλιστα που η... απατημένη Jerry, γεννούσε το ένα μετά το άλλο τα παιδιά του! Μάλιστα, την επομένη της γέννησης του τρίτου του παιδιού, έφυγε διακοπές με την... ερωμένη του!

Εκτός βέβαια της Carla, η οποία διετέλεσε και σύζυγος προέδρου, ακόμα μία υπέρ διάσημη κυρία πέρασε από το κρεβάτι του... διαχρονικού γόη και μάλιστα τον πλήγωσε και παράφορα.

Στα γυρίσματα του video clip για το κομμάτι των Rolling Stones, Anybody seen my baby, μία νεαρή και αρκούντως εντυπωσιακή ηθοποιός είχε κληθεί για να υποδυθεί μία stripper. Η ηθοποιός αυτή δεν ήταν άλλη από την Angelina Jolie, η οποία τότε ήταν ήδη παντρεμένη και διατηρούσε και μία εξωσυζυγική σχέση! Μόλις την είδε ο rock star μαγεύτηκε και όπως είχε εξομολογηθεί, του άρεσε γιατί κυρίως του έβγαζε κάτι επικίνδυνο.

Ο Mick διεκδίκησε σθεναρά την Angie και τελικά κατάφερε να περάσουν ένα καυτό Σαββατοκύριακο στη Φλόριντα. Η Angelina έφυγε αλλά ο διάσημος τραγουδιστής μάλλον βρήκε το δάσκαλό του, καθώς δε σταμάτησε να της τηλεφωνεί και να τη διεκδικεί. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του πατριού της ηθοποιού, ο οποίος έλεγε ότι δεν απαντούσε καν στα τηλέφωνά του και πως ο τηλεφωνητής τους ήταν γεμάτος από απελπισμένα μηνύματα του ερωτοχτυπημένου Jagger! Τελικά η νεαρή τότε Angelina ενέδωσε, και οι δυο τους έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μάλιστα, ενώ το παράνομο ζεύγος μιλούσε στο τηλέφωνο, με τον Mick να προσπαθεί να πείσει την Jolie να τον ακολουθήσει σε ένα ταξίδι στη Βραζιλία, στη δεύτερη γραμμή ήταν η νόμιμη σύζυγος Jerry η οποία καλούσε για να του ανακοινώσει ότι έγινε για τέταρτη φορά πατέρας!

Τελικά η Angelina δεν πήγε ποτέ στο ταξίδι και ο Jagger βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός μοντέλου!

Όχι που θα καθόταν να σκάσει ο... γερόλυκος! Έπεται συνέχεια...

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ Αποκλειστικά Snapshots: Από το Γάμο της Κόρης του Mick Jagger, Jade!

Angelina Jolie: Απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούνε Rihanna!