Blake Lively: Ρήξη στη σχέση της με τον οίκο Chanel;

Blake Lively: Ρήξη στη σχέση της με τον οίκο Chanel;

Κάτι τρέχει μεταξύ της όμορφης ηθοποιού και του θρυλικού παρισινού οίκου

Από την στιγμή που το όνομά της ανακοινώθηκε για την διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Gucci Premiere, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν σχετικά με τις σχέσεις της με τον οίκο Chanel, πρόσωπο του οποίου η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είναι από την περασμένη χρονιά.

Την αφορμή έδωσε η απουσία της Blake Lively από το haute couture show του οίκου, πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία ακολούθησε μία εμφάνισή της στην νεοϋορκέζικη πρεμιέρα της ταινία της, Savages, με εντυπωσιακό, κίτρινο φόρεμα Gucci. Σύμφωνα με πηγές της στήλης Page Six, της New York Post, «Όλα είναι καλά. Η Blake παραμένει πρέσβειρα της Chanel και μιλάει τακτικά με τον Karl Lagerfeld. Ήταν καλεσμένη στο couture show, αλλά δεν κατάφερε να παραβρεθεί, γιατί προωθούσε το Savages. Ακόμα, όποτε μπορεί, φοράει δημιουργίες Chanel».

Η Lively, που είναι γνωστό ότι δεν χρησιμοποιεί την βοήθεια στυλίστα για τις προσωπικές εμφανίσεις της, έχει εκφράσει επανειλημμένα την αγάπη της για τις δημιουργίες του παρισινού οίκου, δηλώνοντας, στο παρελθόν: «Είχα και άλλες προτάσεις, στις οποίες έχω απαντήσει "Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά αγαπώ τον οίκο Chanel". Αυτού θέλω να είμαι το πρόσωπο».

Διαβάστε ακόμα:

Blake Lively: δείτε την στην καμπάνια για το Gucci Premiere


Blake Lively & Ryan Reynolds: Μαγιό, παιχνίδια και πολλές τρυφερές στιγμές

Blake Lively: ποια είναι η νέα haute συνεργασία της;