Πώς μυρίζουν οι διάσημοι του Hollywood;

Πώς μυρίζουν οι διάσημοι του Hollywood;

Γιατί κάθε διάσημος που σέβεται τον εαυτό του έχει και το δικό του άρωμα.

Κάθε σεζόν αλλάζετε άρωμα ανάλογα με το κέφι σας, ή είστε από εκείνα τα κορίτσια που έχουν ένα άρωμα σήμα κατατεθέν εδώ και χρόνια, γυρνώντας την πλάτη στους νέους μυρωδάτους πειρασμούς;

Οι διάσημες κυρίες έχουν και αυτές τις ιδιαιτερότητές τους. Κάποιες χρησιμοποιούν αρώματα φτιαγμένα ειδικά για αυτές, άλλες κυκλοφορούν μυρωδιές με το όνομά τους για καθαρά εμπορικούς λόγους, ενώ υπάρχουν και εκείνες που απλώς πρωταγωνιστούν σε μεγάλες καμπάνιες δανείζοντας στους μεγάλους οίκους λίγη από τη λάμψη τους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Jessica Alba φοράει το Lalicious, η Angelina Jolie το Bulgari Black και το Carolina Herrera και ο Tom cruise το Gendarme, το Eau de Sud,το Eau du Ciel, Eau d'Hadrein, και Vetiver της Annick Goutal.

Από την άλλη, μερικές κυρίες όπως η Lady Gaga είναι πιο απαιτητικές. Το ιδιόρρυθμο κορίτσι κυκλοφόρησε το δικό του άρωμα και μάλιστα πόζαρε για αυτό όπως τη γέννησε η μαμά της. «Δε θα σας πω ψέμματα, έχω άγχος καθώς δε σας έχω δείξει κάτι καινούργιο εδώ και καιρό», δηλώνει ο χαμαιλέοντας της ποπ και προσπαθεί να μας ψεκάσει με το μαύρο της άρωμα που υποτίθεται μυρίζει αίμα και σπέρμα.

Η Jennifer Aniston δημιούργησε και αυτή το δικό της άρωμα που ακούει στο όνομα, Lolavie. Στη διαφήμισή του ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα καλύπτοντας το γυμνό της κορμί με μία κουβέρτα και μας καλεί να δοκιμάσουμε τη φυσικά της απλότητα μυρίζοντας όπως ακριβώς και αυτή.

Η Kirsten Dunst μας παροτρύνει να δοκιμάσουμε το Mon Jasmin Noir, του οίκου Bulgari, η Natalie Portman το Miss Dior Cherie, ενώ η Keira Knightley πίνει νερό στο όνομα του οίκου Chanel.

Εσείς ποιο άρωμα θα διαλέξετε για το φετινό καλοκαίρι;