Brad Pitt: Χώρισε την Juliette Lewis επειδή ήθελε να τον μυήσει στη Σαιεντολογία

Γωγώ Φούντα
Brad Pitt: Χώρισε την Juliette Lewis επειδή ήθελε να τον μυήσει στη Σαιεντολογία

O Brad ξέφυγε και διατήρησε τουλάχιστον την πνευματική του ισορροπία!

Όπως λέει και ο σοφός λαός, ενός κακού, μύρια έπονται! Κάπως έτσι έχει συμβεί και με το διαζύγιο των Tomkat και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν σχετικά με την τρέλα του Tom με τη Σαιεντολογία.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η μύηση στη συγκεκριμένη πίστη, πλέον έχει ξεφύγει από την κατηγορία της μόδας στο Hollywood και αγγίζει τα επίπεδα... μάστιγας! Σύμφωνα με ένα αρκετά παλιό video που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και στο οποίο διάσημες πιστές της Σαιεντολογίας μιλούν γι' αυτή, αποκαλύφθηκε ότι ακόμα και ο Brad Pitt είχε γίνει στόχος των... ηγετών της εν λόγω εκκλησίας!

Για την ακρίβεια, ο διάσημος ηθοποιός στα 1990 περίπου, διατηρούσε δεσμό με τη γνωστή Σαιεντολόγο, Juliette Lewis η οποία μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον μυήσει, ανεπιτυχώς όπως αποδείχθηκε! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Brad είχε παρακολουθήσει δύο «σεμινάρια» Σαιεντολογίας το 1991 και το 1993 αλλά τελικά αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο δεν του ταίριαζε. Η επιμονή βέβαια της τότε συντρόφου του να γίνει κι αυτός μέλος της περίφημης αυτής εκκλησίας, οδήγησε στο χωρισμό τους και πιθανότατα στη διάσωση της λογικής του Brad.

Στο video που προαναφέρθηκε εκτός από την Lewis, μιλούν και αρκετές άλλες διάσημες Σαιεντολόγοι, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θεωρούν την πίστη τους λατρεία (cult), παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιπες διάσημες κυρίες, ανάμεσά τους και η Kristie Alley, αντέδρασαν απότομα και σπασμωδικά, η Lewis αντιμετώπισε την ερώτηση με ένα δυνατό γέλιο λέγοντας: « Κάποιοι επίσης λένε ότι οι γυναίκες είναι χαζές και ότι δε θα έπρεπε καν να ψηφίζουν»!

Άγιο είχε ο Brad πάντως...

Διαβάστε επίσης:

Bradgelina: είναι επίσημο έρχονται στην Ελλάδα

Τom Cruise: Aπό απλός τρελός, τώρα και με πτυχίο