Kate Middleton: To ψεύτικο εξώφυλλο

Kate Middleton: To ψεύτικο εξώφυλλο

Νέοι μπελάδες στο παλάτι.

Η πρώτη αντίδραση βλέποντας το συγκεκριμένο τεύχος είναι: Μα πώς στην ευχή κατέφερε το Νοτιοαφρικανικό Marie Claire να πείσει την Kate Middleton να ποζάρει στο εξώφυλλό του περιοδικού; Δεν το κατάφερε όμως.

Μπορεί να είναι Δούκισσα του Cambridge που χαμογελά στο εξώφυλλο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για "απατεωνιά". Ο υπεύθυνος του Photoshop πήρε το κεφάλι και τα χέρια της και τα έβαλε στο σώμα ενός άλλου μοντέλου. Οι φωτογραφίες της Kate είναι από τις 16 Νοεμβρίου του 2010 όταν επισημοποιήθηκαν οι αρραβώνες της με τον πρίγκιπα William. Η υπεύθυνη του περιοδικού- η οποία είναι ελληνικής καταγωγής και λέγεται Aspasia Κarras- δήλωσε ότι το εξώφυλλο είναι ένα ρεαλιστικό μοντάζ και ένα αφιέρωμα στο νέο fashion's royal icon.

Η αλήθεια είναι ότι αν το "ψεύτικο" εξώφυλλο γινόταν άλλες εποχές δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση, όμως με το Internet να παραμονεύει , κανείς δεν ξεφεύγει.

Πολλά πρόβληματα από φωτογραφίες έχει αυτό τον καιρό το παλάτι. Τη μια διαρρέουν οι φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι στην Αυστραλία, τώρα συνέβη αυτό, για να δούμε πώς θα τριτώσει;

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι διάσημοι παρεβρέθηκαν στον τελικό του Wimbledon;

Όλες οι τιμές των φορεμάτων της Kate Middleton