Tom Cruise & Suri: Η πρώτη επανένωση μετά το διαζύγιο

Tom Cruise & Suri: Η πρώτη επανένωση μετά το διαζύγιο

Μπαμπάς και κόρη ξανά μαζί έπειτα από πολύ καιρό -πάντα με την αχώριστη παρέα των παπαράτσι.

Ό, τι και αν του έχουμε καταλογίσει, όσο δίκιο κι αν δώσαμε στην Katie Holmes που αποφάσισε επιτέλους να τον χωρίσει, όταν βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες με την μικρή Suri να τον έχει «γραπώσει» κανονικά και να μην αφήνει την αγκαλιά του για μια ολόκληρη μέρα, δεν μπορείς παρά να συμπονέσεις κάπως τον Tom Cruise για όλα αυτά που του έπεσαν μαζεμένα τις τελευταίες μέρες και να καταλάβεις πως μπορεί να νιώθει, όχι ως σταρ ή ως Σαϊεντολόγος, αλλά ως πατέρας.

Ο 50χρονος ηθοποιός τέλειωσε προχτες τα γυρίσματα της ταινίας του, Oblivion, στην Καλιφόρνια και πέταξε μέσα σε μια νύχτα στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη του, με την οποία από τότε που ανακοινώθηκε επισήμως το διαζύγιο με την Holmes, μιλούσε μόνο μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων στον υπολογιστή.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Cruise δεν συνάντησε ούτε στιγμή την Katie κατά την σύντομη επίσκεψή του χτες το πρωί στο διαμέρισμά της για να παραλάβει την Suri. Μπαμπάς και κόρη πήγαν στο Greenwich Hotel όπου και τους επισκέφθηκε η αδερφή του Cruise, Cass Mapother, με μια τσάντα γεμάτη παιχνίδια, και αργότερα βγήκαν για βόλτα και φαγητό.

Το αστείο μέσα σε όλη αυτή την κάπως άβολη κατάσταση, είναι πως στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει αυτόν τον καιρό και η Kate Hudson με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Bellamy, οι οποίοι έτυχε να γυρίζουν από ψώνια λίγο πριν φτάσει ο Cruise με την Suri, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω σε μια στρατιά φωτογράφων που περίμεναν την άφιξη του ηθοποιού, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν ένα καλό πρωινό για τους παπαράτσι της Νέας Υόρκης.