Mύκονος report vol.2: Οι νέες διάσημες αφίξεις στο celebrity νησί

Γωγώ Φούντα
Mύκονος report vol.2: Οι νέες διάσημες αφίξεις στο celebrity νησί

Boύλιαξε για ακόμα ένα Σ/Κ το κοσμοπολίτικο νησί!

Aφίξεων συνέχεια για το κοσμικό νησί της Μυκόνου, στο οποίο κυριολεκτικά φέτος γίνεται λαϊκό προσκύνημα! Όπως φαίνεται οι celebrities δεν καταλαβαίνουν από κρίση και όπως και να χει την καθιερωμένη ετήσια βόλτα από το νησί των ανέμων θα την κάνουν!

Το κοσμοπολίτικο μέρος τείνει να γίνει ποδοσφαιρομάνα, που λέει και η γνωστή διαφήμιση, καθώς φαίνεται να αποτελεί νούμερο ένα προορισμό για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τις συντρόφους τους. Ο φακός λοιπόν τσάκωσε τον Γιώργο Τζαβέλα και την αγαπημένη του και μοντέλο, Στέλλα Γιαμπουρά, να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ανταλλάσσοντας τρυφερούς εναγκαλισμούς. Μύκονο επέλεξε και ο Σωτήρης Νίνης με την αγαπημένη του αλλά και το νεοσύστατο ζεύγος Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Σαμαράς οι οποίοι περπατούσαν μονίμως χεράκι χεράκι αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Από το χώρο του ποδοσφαίρου εντοπίσαμε επίσης τον Γιάννη Μανιάτη με τη σύζυγό του Ιωάννα Γαλλή αλλά και τον παλαίμαχο Γιάννη Γκούμα, επίσης με τη σύζυγό του Πόπη αλλά και την όπως πάντα καλλίγραμμη Στέλλα Καπεζάνου με τον μικρό της γιο.

Εκπρόσωπο είχε και το ελληνικό μπάσκετ καθώς ο Νίκος Ζήσης εθεάθη στα σοκάκια του νησιού με τη σύζυγό του Φανή Σκούφη και τον μικρό τους γιο του οποίου μάλιστα η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Eκτός βέβαια από εγχώριες αφίξεις είχαμε και από την...αλλοδαπή και συγκεκριμένα το μεγάλο αφεντικό της Formula 1, Flavio Briatore με τη σύντροφό του Elisabetta Gregoraci ενώ και το ελληνικό τραγούδι έδωσε δυναμικό παρόν, με το φρεσκοχωρισμένο Γιώργο Σαμπάνη, να βολτάρει μόνο του αλλά και την αγαπημένη Άννα Βίσση η οποία μάλιστα συναντήθηκε με την παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν αλλά και να αστειευτούν, αποδεικνύοντας ότι στην Μύκονο όλοι περνούν υπέροχα!