Natalie Portman-Miranda Kerr: Βόλτα με τους υπέροχους γιους τους

Γωγώ Φούντα
Natalie Portman-Miranda Kerr: Βόλτα με τους υπέροχους γιους τους

Oι δύο διάσημες μαμάδες πήραν τα παιδιά τους και έκλεψαν την παράσταση...

Όταν οι διάσημες μαμάδες αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν με τα βλαστάρια τους, ο φωτογραφικός φακός παίρνει στην κυριολεξία φωτιά! Κάτι ανάλογο έγινε χθες με την Natalie Portman και την Miranda Kerr. Οι δύο superstars πήραν τους χαριτωμένους τους γιους και αποφάσισαν να βγουν βόλτα με τους... άντρες της ζωής τους!

Η 31χρονη Natalie από την μία, απαθανατίστηκε βιαστική να τρέχει για να προλάβει ένα δείπνο με φίλους έχοντας στην αγκαλιά της τον ενός έτους Aleph. Ο ξανθός μπόμπιρας ο οποίος όπου και να εμφανιστεί κλέβει την παράσταση, φορούσε ένα ζευγάρι... πυτζάμες οι οποίες είχαν πάνω τους πολλές μικρές κιθάρες, θέλοντας μάλλον να δείξει τον επαγγελματικό προσανατολισμό που πρόκειται να ακολουθήσει! Φαινόταν αγουροξυπνημένος και στα ποδαράκια του φορούσε κόκκινες κάλτσες που ολοκλήρωναν το αξιαγάπητο σύνολο.

Η βραβευμένη με Oscar μαμά του, επέλεξε να φορέσει λευκό παντελόνι και ροδακινί πουκάμισο, και παρά το γεγονός ότι δεν είχε ίχνος μακιγιάζ φαινόταν φρέσκια και όμορφη. Τα μαλλιά της πάντως σίγουρα ήταν βρεγμένα καθώς μάλλον είχε αργήσει πολύ στο ραντεβού της.

To supermodel Miranda Kerr από την άλλη, η οποία αυτό τον μήνα κλείνει δύο χρόνια παντρεμένη με το διάσημο ηθοποιό Orlando Bloom, πήρε τον 18 μηνών Flynn και έκαναν μία απογευματινή βόλτα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του σωματοφύλακά τους.

Ο νεαρός Bloom, ο οποίος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο χαρωπού παιδιού του Hollywood, φορούσε καπελάκι, τζιν βερμούδα και ριγέ μπλουζάκι δείχνοντας απλά αξιαγάπητος. Στα μικροσκοπικά χεράκια του κρατούσε ένα παιδικό βιβλίο ενώ δεν άφηνε στιγμή το χέρι της εντυπωσιακής μαμάς του.

Η μαμά του δε, φρόντισε για ακόμη μία φορά να αποδείξει ότι δεν της έχει δοθεί άδικα ο τίτλος του style icon, καθώς με το υπέροχο πορτοκαλί της φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, έκοψε την ανάσα των παρευρισκομένων. Παρά το γεγονός ότι ήταν σχεδόν άβαφτη και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα πρόχειρο κότσο, δεν έχασε ούτε στο ελάχιστο τη λάμψη και την ομορφιά της.

Διαβάστε επίσης:

Natalie Portman και οικογένεια: Βόλτα στην πόλη του Φωτός

Miranda Kerr: ένα street style που πρέπει να αντιγράψετε