Hollywood report: οι διάσημες star φορούν τα πιο προκλητικά τους μαγιώ

Hollywood report: οι διάσημες star φορούν τα πιο προκλητικά τους μαγιώ

Δείτε τις star του Hollywood με τα απολύτως απαραίτητα.

Ποιος είπε πως τα μικροσκοπικά μπικίνι είναι η πιο σέξι αμφίεση για την παραλία; Οι διάσημες κυρίες του Hollywood γυμνάζονται καθημερινά με τους personal trainers για να μπορούν να κυκλοφορούν αμέριμνες στην ακροθαλασσιά δείχνοντάς μας τις κορμάρες τους μέσα στα πιο ευφάνταστα ολόσωμα μαγιό.

Η Kim Kardashian τουιτάρει "Good morning Miami," και ανεβάζει μία σέξι φωτογραφία της σε σκάφος φορώντας το πιο εφαρμοστό της μαγιό. Πώς σας φαίνεται;

Η τοπ μόντελ, Miranda Kerr, συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό προβάροντας ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο για την πασαρέλα του David Jones.

Η Sofia Vergara δεν έχει να ντραπεί καθόλου για τις πληθωρικές της καμπύλες. Αντίθετα φοράει το μπλε της ολόσωμο και πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Pepsi όλο νάζι.

Τα λόγια για την Jennifer Lopez είναι περιττά. Η περιβόητη cougar πλέον Jenny from the block έχει κορμί θανατηφόρο που βάζει κάτω ακόμα και εικοσάρα και δε διστάζει να μας το τρίψει στη μούρη ποζάροντας για την Vogue μέσα σε ένα απλό και μίνιμαλ μπορντώ μαγιό.

Η 63χρονη Vera Wang μοιάζει για γυναίκα με τα μισά της χρόνια. Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο και ποζάροντας για το Harper Bazaar φωτογραφίζεται στην πισίνα του σπιτιού της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και κάντε τις διάσημες κυρίες παράδειγμα προς μίμηση.
Καλό μας καλοκαίρι!